Jump to content

Cocco

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Cocco objavio

  1. Ja živim u Dubravi i imam istih problema sa svojim susjedima Romima koji su usput provalili u kuću u kojoj žive. Što se tiče glomaznog otpada zvala sam inspekciju nakon čega su uklonili smeće i svaki puta ponovno zovem jer činjenica je da oni neće prestati dovažati otpad. U mom slučaju isto tako policija govori da je nemoćna i dolazila je valjda 20 puta nakon čega sam poslala predstavku na ministarstvo policije u kojoj sam izrazila veliko nezadovoljstvo njihovim radom jer ovi moji susjedi orgijaju od 6 ujutro pa da pola noći a nikada još nisu zaradili kaznu.Ako se i ti odlučiš evo ti mail adresa ministarstva policije pa pošalji :ministar@mup.hr.Moraju ti odgovoriti u roku 30 dana.Više pogledaj na stranici MUP-a.

  2. Bok, mislim da bi trebali pročitati Zakon o gradnji u kojem među ostalim stoji da građevinska dozvola nije potrebna za gradnju ograde visine od 1,80 m i više i ograde s ulične strane visine 1,00 m i više ako se njome ograđuje uglovna građevna čestica.

    Ne znam točno vašu situaciju i položaj,ali uvijek se možete obratiti vašem područnom uredu koje je nadležno za izdavanje građevinskih dozvola pa neka oni izađu na teren i snime situaciju. Sretno!

  3. Trebam vaše savjete!Imam nepodnošljive susjede koji su provalili u Gradski stan.Pošto su krali struju i ne plaćaju ju 2 godine od kako su provalili Elektra im je prerezala kabel.Pametnjakovići su se snašli i dovukli nekakav agregat za struju koji uredno pale iza 22 sata i koji toliko buči da ne možemo spavati.Stalno zovemo policiju i oni trenutno ugase agregat ali ga ovi ponovno upale.Nikada nisu dobili nikakvu prekršajnu prijavu za to a policija je dolazila preko 10 puta jer krše javni red i mir.

    Što da dalje poduzmem?Kome se obratiti? :-D

  4. Bok, na mojoj se zemlji nalazi drveni telefonski stup T-Coma kojeg su oni tamo postavili kada je prvi put prolazio telefon kroz našu ulicu.Na stupu se nalazi 15 telefonskih priključaka i koji idu preko mog zemljišta.Pošto nikada nismo dobili bilo kakav papir na pismeno o korištenju našeg zemljišta zanima me dali možemo sada nakon toliko godina uopće tražiti bilo kakvu naknadu ili uklanjanje tog stupa s našeg zemljišta? Ja bih bila sretnija da se taj stup makne pošto djelatnici T-Coma ordiniraju kad god im to treba preko moje parcele.

  5. Žao mi je što čujem da branitelja bacaju na ulicu a u mom susjedstvu su provalili Romi u Gradski stan pa im dragi Bandić "ništa nemože" a prave živi cirkus i maltretiraju nas. Trebate pozvati novinare kada dođu za deložaciju pa neka objave što se i kako u ovom gradu radi.Potražite i pomoć braniteljske udruge. Od svega srca sretno.

  6. Po Zakonu o radu poslodavac je dužan dati minimalno 18 dana godišnjeg odmora u koji se ubrajaju i subote osim ako to nije drugačije dogovoreno ugovorom o radu, kolektivnim ugovorom i sl.Nedjelje i praznici se ne ubrajaju u dane godišnjeg i možeš prijaviti poslodavca ispekciji rada za što će biti kažnjen novčanom kaznom. :-D

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija