Jump to content

pavel1

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je pavel1 objavio

  1. pozdrav,bivsa supruga i ja smo u suvlasnistvu stana. Bivsa supruga živi u stanu sa naše dvoje djece.Problem je što u stanu živi i moja bivša punica koja loše utjece na djecu.Nekoliko puta sam je prijavljivao czss.ali bezuspjesno.Da li postoji mogucnost da tuzim punicu da neovlašteno koristi nasu nekretninu?

  2. Molim odgovor. U postupku smo utvrđivanja bračne stečevine.Prije četiri godine moja bivša i ja u potpunosti smo renovirali stan. Računi su uglavnom zagubljeni a radovi su uglavnom rađeni na crno.Potrošili smo više od 10000 eura. Ja potražujem pola toga iznosa što bivša ne odobrava. Da li postoji mogučnost da se vještačenjem utvrdi iznos ulaganja?hvala svima unaprijed.

  3. Pozdrav svima.U postupku smo podjele bračne stečevine.Kupili smo auto na kredit prije šest godina naravno u francima.Nakon razvoda ostalo je još godinu dana otplate i zadnja rata kao ostatak vrijednosti što premašuje trenutnu vrijednost auta.Da skratim za auto dugujem više nego što vrijedi. Supruga potražuje pola iznosa do sada uplaćenih rata što također premašuje vrijednost auta.Ima li na to pravo?Auto i preostali dio kredita ja preuzimam.Hvala svima na odgovoru.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija