Jump to content

slatkica26

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je slatkica26 objavio

  1. Evo primjer on je meni uplatio zadnje i jedino 07/14 1.000,00 kn a socijalna mi uplačuje od 2/13, nisam to prijavila? Pošto oni meni uplačuju 465 kn ako znači uplačuje veći iznos ovo od socijalne više neću dobivat?Njegova dužnost po rješenju je iznos od 1.000,00 kn ali on kaže da mi ne može toliko uplatit (kao nema)?
  2. to znam da ga mogu prijavit DORH-u..a znate li ovaj dio sa czzs-om kaako se krene plačat alimentacija ali umanjena ili da plača po par mjeseci pa prestane? Ažurirano to znam da ga mogu prijavit DORH-u..a znate li ovaj dio sa czzs-om kaako se krene plačat alimentacija ali umanjena ili da plača po par mjeseci pa prestane?
  3. Poštovani, pitanje..Imam sina 5,5 godina otac ne plača alimentaciju već 3 godine,dobivam od czzs-a pola iznosa alimetacije.On je rekao da će počet uplačivat ali da ne može uplatit 1.000,00 kn sad on može uplatit 500,00 manje ili više..nakon kojeg perioda ja trebam javit czzs-u tu promjenu?hoće li oni meni onda ukinut njihovo uzdržavanje od tri godine? I pitanje je da li će on meni plačat dva,tri mjeseca pa onda prestat,ja onda moram opet čekat 6 mjeseci ako on ne uplačuje da mogu predat zahtjev na czzs?predala sam ovrhu na finu na njegov privatni račun ali on radi na crno pa mu nemaju šta ni skinut.Ima otvorenu tvrtku da li i kako bi i s kojim papirima i kome se obratit da mu skidaju sa računa tvrtke?
  4. molila bih skriptu za DSI za SSS na mail: marinamatos1985@hotmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija