Jump to content

jose

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je jose objavio

  1. Pozdrav i ja bi trebao odvjetnika za savjet u borbi sa školom. Škola - učiteljica radi nemarno i sad prijete socijalnom. Trebamo pomoć.
  2. Ispričavam se ali da to su sudske pristojbe ali za jedan drugi predmet,Malo sam pobrkao sve te parnice
  3. Poštovana gospodo. Pišem u ime svoje gospođe koja je u 7mj. ove godine ugovorila fiskalnu blagajnu i usluge net-a sa t-com.U ponedjeljak 16.12. planirala je aktivirati obrt i početi sa radom no stigla je čestitka od t-coma! -t-com neda aktivirati sim karticu zbog duga -dug je famoznih 960 kn proslijeđen kod Hanžekovića Naime 2009. žena je nakon obavjesti o ovrsi u potpunosti platila jednom drugom odvjetničkom uredu dug 3500,00 kn napravljen kod t-mob. Pitanje: 1.Kakvi to naknadni troškovi mogu biti ako platiš kompletno sve što ti u ovršnom prijedlogu dostave? 2.Kako se nitko u 4 godine ne javlja za taj ostatak? navodno neki troškovi! 3.Ženi je onemogućeno obavljanje poslovne djelatnosti zbog nemara takodjer i t-coma jer 6mj. nitko ne javlja blokadu te čak i dostavljaju fiskalnu blagajnu! Dali je moguća tužba po tom pitanju? Molim vas pomoć kako točno postupiti da se ne napravi neka greška u koracima.Jer o dugu smo saznali u biti sasvim slučajno vidim na forumu kao i mnogi drugi.
  4. Pozdrav svima! Imam problem sa rješenjem od općinskog građanskog suda. Naime bio sam krivac manje prometne nesreće te sam se žalio na presudu koja mi je odobrena. Još prošle godine platio sam 200kn troškove prekršajnog postupka,da bi mi danas došlo rješenje da moram platiti još i presudu 200 kn i žalbu 400kn. Molim vas objašnjenje,sutkinja mi je rekla da ću platiti onda samo sudske troškove od 200kn i to je to.Da bi sada došlo ovo. Nažalost za onih 200kn nisam sudu dostavio potvrdu o plaćanju!Možda je to uzrok? Hvala na savjetima od danas teće 3 dana za prigovor!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija