Jump to content

MortusCro

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Izvinite na duplom postu, ali tu su ujedno bile i provokacije sa njegove strane, cini mi se tj stekao sam dojam da se on bacio oko na moju curu pa mi to radi u inat, provocira, ja namjerno nezelim uopce grubo reagirati, nego zelim da ga prijavim radi krsenja nase privatnosti i provokacije... dali je nesto moguce tu napraviti?
  2. Ne, vec dosao je do moje punice slikao nesto u vezi njenog posla, i konstantno nas slikao a mi toga nismo bili svjesni. Slikao nas je cijelo vrijeme bez naseg dopustenja.
  3. Postovanje, ovako moj slucaj je sljedeci, određena osoba na facebook stranici postavlja moje slike i slike moje cure na svoj zid, ja sam ga upozorio da ih makne inace cu podnjeti drasticne mjere, on je se meni smijao i rekao da mu nemogu nista. Dakle moje pitanje glasi dali ja mogu tu osobu tuziti za narusavanje moje privatnosti i privatnosti moje cure, niti meni niti mojoj curi se to dopada sto on stavlja nase slike u javnost (neradi se o nikakvim intimnim slikama) Ta osoba je fotograf ali ja nevidim opravdanje za postavljanje nasih slika na svoj profil unatoc tome sto sam mu vec rekao da mi smeta. Hitno mi treba pomoc, hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija