Jump to content

venice_queen

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Taj ukradeni mobitel je na vip mreži i oni su kao pratili koje su kartice stavljane u taj mobitel, pa su tako dobili to vipovo izlistanje na kojem se pojavljuje i moja kartica. Razmišljala sam o tome da im predložim da odu u t-mobile po izlistanje mojih poruka i poziva ako me opet budu odveli u stanicu na razgovor i ako mi opet pokažu to vipovo izlistanje.
  2. E to kako su dosli do mene i mene samu muci, jer imam tu karticu vec dvije i pol godine i nikome ju ne dajem. Nazvala sam kuma koji je krim policajac u Zagrebu i rekao mi je da je vrlo lako moguce da se na izlistanju potkrala greska. Ali problem je u tome sto oni ne zele otici npr. u t-mobile i uzeti od njih izlistanje mojih poziva i poruka (jer ja sam 099), drze se "kao pijan plota" za to vipovo izlistanje i na njemu temelje cijeli slucaj. Hvala Vam stvarno, puno ste mi pomogli.
  3. Brinem se jako jer mi je to prvi put da imam posla s policijom i bila sam izgubljena dok me niste posavjetovali. Napisala sam sve tocno onako kako je bilo i sto su mi oni rekli jer mi je stvarno cilj da saznam sve sto mogu o daljnjem tijeku. Hvala vam puno na pomoci, ako se jos sto dogodi, javit cu se. Hvala vam jos jednom.
  4. Stvar je da ja uopce nisam dosla do tog mobitela, ne znam koji je to mobitel, tko je vlasnik, tko ga je ukrao, ne znam apsolutno nista o njemu. Imam 18 godina.
  5. Hitno trebam vašu pomoć jer mislim da ću se sluditi više od ove situacije. Unaprijed se ispričavam što sam razdužila pitanje ali stvarno ne znam kako bi ga skratila. Naime, prije dva tjedna na vrata mi je pozvonio tata u pratnji s 2 krim inspektora. Zamolili su me da uđu, na što sam skamenjena u šoku pristala jer nemam pojma o čemu se radi. E sad, pitali su me koji mobitel imam i koji sam prethodno imala, rekla sam im i dala ih na uvid. Nakon toga su me pitali poznajem li neke ljude, u cijeloj listi prepoznala sam tri osobe, koje su starije od mene ali ih znam jer su roditelji školskih prijatelja iz osnovne. Tek tada su mi rekli da sam optužena za tešku krađu mobitela, jer se navodno po njihovom ispisu koji su dobili iz Vipa, moja kartica pojavljuje u tom uređaju u periodu od sredine 7. do sredine 11. mjeseca ove godine i da su gore navedenim trima osobama slane poruke s mog broja za vrijeme kada je moja kartica "bila" u tom uređaju. E sad, stvar je u tome što ja u životu nisam ništa ukrala jer se jednostavno ne usudim, i na žalost stvarno ne znam apsolutno ništa o tom telefonu i vlasniku. Ne znam ništa što bi me moglo osloboditi optužbi, a oni su ustrajni da mi dokažu krivicu. Možete li mi reći što slijedi i mogu li oni mene pratiti i prisluškivati jer se moja priča ne poklapa s tim izlistanjem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija