Jump to content

tatasalata

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prije par mjeseci pustio sam poruku na legalisu *Samo mu želim najbolje* i unutra opisao ukratko sta mi se događa,sada nakon dugog i za mene mukotrpnog ljeta došao je i za mene trenutak da se malo opustim.Ovako stvari stoje žena i ja se definitivno rastajemo,čak je i priznala da ima nekog drugog sve je to ok a još više mi je ok jer je pristala da skrbništvo dobijem ja ali još me nešto silno muči (jer je jako dobro znam i uvjek sam na oprezu)pa se pitam posto njoj razvod treba dosta hitno nije li taj dogovor samo maska pa da nakon razvoda promjeni mišljenje. Pitanje :imali kakva zakonska kvaka da prije nego li potpišemo razvod odredimo kome ide skrbništvo nad djetetom kad se rastavimo. Hvala.
  2. Ona na to ne kani dobrovoljno pristati. Kaže da želi da djete živi s njom.Međutim ja se s tim ne slažem jer mislim da če ga zapostaviti jer to več i sada čini.
  3. Supruga je jedne večeri došla doma s posla i predložila rastavu braka.Nije to bila neka novost jer več duže vrijeme ne funkcioniramo.Proteklih godina bilo je sličnih situacija samo sam ja uvjek pokušao izgladiti situaciju radi djeteta. Ovoga puta sam odlučio da je možda tako i najbolje sa sve nas jedino me plaši to što če djete najvjerojatnije pripasti majci s čime se ja nikako nebi složio. u glavnom bježi iy braka jer je to velika obaveza jer kaže da me više ne voli ,jer želi imati više slobode,fale joj izlasci društvo i sl. Uglavnom zanima me kolika je šansa da dobijem skrbništvo i koliko je bitno toda imam podršku od moje i od njene obitelji pošto smatraju da bi djetetu bilo bolje kod mene.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija