Jump to content

zAG0R

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok ekipa.... Evo konačno i ja pišem ovaj post....POLOŽIO SAM 22.11.'14.!!!!! Da sumiram, bio sam doma dva tjedna i nisam vidio ni sunca ni mjeseca, non stop...iscrpil sam se skroz, s tim da od 9.mjeseca na poslu i doma pomalo čitam i upoznajem se sa gradivom. Na ispitu su stvarno svi ispitivači bili skoz ok i bez i jedne zamjerke s moje strane. Pitanja su bila normalna, bez nekih kerefeka, treba znat...ništa drugo. Gledajući unazad, nisam se trebao toliko živcirat i štrebat...ali bolje da jesam pa sam bio siguran u sebe. Skripte tu sa foruma su vam sasvim dovoljne! Sretno svima koji tek trebaju položit, budete vi to...samo polako!
  2. Da stvarno??? Pa šta ove skripte u attachemntu teme nisu te o kojima svi pričaju i koje svi zahtjevaju???? Jedino me muči zašto su poduplane, tj. po dva su dijela od svakog???
  3. Evo i ja bi se priključio svojom skromnom zamolbom za skriptu...bliži mi se kraj probnog roka a samim time i prijavljivanje DSI-a, pa molim dobre duše da pošalju zadnju skriptu za polaganje DSI-a za VSS opći dio, unaprijed hvala!!! damir1302@yahoo.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija