Jump to content

majja

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam pitanje... Završila sam srednju školu i fakultet u Sloveniji. Nakon toga sam zatražila postupak priznavanje inozemne visokoškolske kavlifikacije. Dobila sam pozitivno rješenje i upisali su mi u radnu knjižicu. Sada ću se zaposliti u državnoj službi ali s srednjom stručnom spremom. Da li moram zatražiti i priznavanje srednješkolske kvalifikacije???? Lijep pozdrav, Maja
  2. Ok hvala ti puno! Idem u petak na HZZO pa ću sve tamo saznati. Pozdrav
  3. Rubens, hvala ti ali baš nisam dobila odgovor na svoja pitanja! Zaboravila sam spomenuti, da se radi o trećem djetetu!!!
  4. Evo moje situacije: - radila sam u trgovini 2 i pol godine i otišla na bolovanje zbog očuvanja trudnoće. Mjesec dana nakon rođenja djeteta istekao mi je ugovor o radu i onda sam bila na HZZO-ju te dobivala porodiljnu naknadu do djetetove prve godine (do 13.01.2007) - sa 13.01.2007 prijavila sam se na Zavodu za zapošljavanje i nakon mjesec dana (15.02.2007) našla posao u trgovini. Radim več 6 mjeseci. - sada sam opet trudna i moram na bolovanje zbog očuvanja trudnoće. Problem je u tome, što mi 30.08. istiće ugovor o radu i sigurna sam da mi ga neće produžiti!! A sada pitanja: 1) da li ću dobivati onaj minimalac od 850kn ili imam pravo na naknadu za bolovanju u visini moje plače? 2) a kolika će mi biti porodiljna naknada? 1663kn ili prosjek moje plače (2800 kn)? Hvala za odgovor!!!
  5. Ma nemoj!! Stvarno!?! Hvala ti na odgovoru, ali je znam što je HZZO. Tek idem u petak tamo, pa sam htijela prije saznati. Sada vidim da je bolje ne postavljati pitanja na ovome forumu, pošto "nekima" smeta i još te vrijeđaju!!!
  6. Ali ja imam samo 2mj i 2 tj radnog staža!!!
  7. Pozdrav! Imam nekoliko pitanja u vezi porodiljne naknade. 01.04.2007 zaposlila sam se u jednoj privatnoj firmi na neodređeno. Sada sam završila na bolovanju (od 11.06.2007) zbog komplikacija u trudnoći. Zanima me, da li imam pravo na porodiljnu naknadu i koji iznos mogu očekivati (netto plača=2500kn)? Kako se izračunava visina porodiljne naknade? Hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija