Jump to content

juserk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala. Još bih Vas zamolio da mi odgovorite hoću li onda imati 'dosje' kada ovaj postupak za kazneno djelo počinjeno u neubrojivom stanju sudski završi i kakvo je sada (prije suda) moje stanje s potvrdom o nekažnjavanju i/ili kakvo će biti, tj. imam li sada sva svoja prava? HVALA NAJLJEPŠA SVIMA!
  2. Ako sada još nije niti bio sud kako ja mogu imati dosjee (valjda oni dolaze nakon suda)? I ako bude pravomoćna sudska presuda da sam bio neubrojiv za to kazneno djelo, hoću li i onda imati izvatke iz kaznene i prekršajne evidencije? I gdje sam sada ili ću nakon suda biti pravno zakinut pošto imam ili ću imati dosjee? Molim Vas da mi malo detaljnije pojasnite sve ovo što me zanima i hvala Vam najljepša na pojašnjenjima jer se ne razumijem u ovu proceduru pošto sam neosuđivan i mlad da bih shvatio sve ovo.
  3. Poštovani, napravio sam kazneno djelo u neubrojivom stanju i u optužnici među dokazima na kojima se ona temelji se nalaze i Izvadak iz kaznene evidencije kao i Izvadak iz prekršajne evidencije. Zamolio bih Vas da mi objasnite što znače Izvadak iz kaznene evidencije i Izvadak iz prekršajne evidencije ako sud još nije donio nikakvu odluku? Nemam li valjda dosje unaprijed? I imam li sada zbog toga dok sud još nije donio nikakvu presudu sva svoja prava kao građanin ili ne i ako ne, gdje to ne? Ukratko, molim Vas da mi objasnite što su to Izvadak iz kaznene evidencije i Izvadak iz prekršajne evidencije prije sudske presude neubrojivog kaznenog djela i kakve su njihove pravne posljedice. Hvala Vam!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija