Jump to content

Dudo11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Kako da prebacim najbezbolnije ženinu policu 50% sa motornog vozila( skuter 50 cc-ona je vlasnik skutera) kojemu je istekla reg. prije par dana,na sebe i registriram svoj motor (625cc) ,na tih 50%, i da poslije zena ponovno registrira motor na novu policu ?
  2. To stoji , izvođač ( komunalac d..) se izjasnio da ce me moj šaht(koji bi trebao biti uz kuću) najviše me koštati 2500 kn (2 betonske cijevi+radovi ), međutim oni nisu ni započeli radove na mom šahtu, već su kopali od svog gradskog šahta ( udaljen 15 metara) uz cestu do mjesta gdje su postavili drugi šaht (s te strane ceste nije moja zemlja),kako bi se na taj šaht mogao spojit moj šaht (koji nisu ni započeli radit) ,radovi su stali , oni zahtjevaju da ja platim te radove ? Za koje nema ni ugovora ni ništa ,niti sam upućen u specifikaciju radova, niti cijenu , ništa !?! I sad komunalac hoće da to platim ?!? Radove koje su radili na svoju ruku ?!? Tko je tu lud ?
  3. Poštovani, Molim savjet, Platio sam gradu prikljucak na kanalizaciju 1800 kuna, nakon odugovlacenja krenuli su u radove, kad su zavrsili radove, poslali su mi racun da platim te iste radove u iznosu od 14000 kn, s tim sa moj šaht nisu ni počeli radit,već su radili kanal od šahta gradskog do svog drugog šahta(koji je preko puta ceste,nije na mojoj zemlji),nikakav ugovor za te radove nisam dobio niti sam o istom obavijesten, ni nikakve dodatne radove nisam dogovarao! Sad sam dobio pismo od odvjetnickog ureda 'pred tuzbu' da platim dugovanja !?! Molim vas savjet ? Hvala!
  4. Poštovani, Molim savjet, Platio sam gradu prikljucak na kanalizaciju 1800 kuna, nakon odugovlacenja krenuli su u radove, kad su zavrsili radove, poslali su mi racun da platim te iste radove u iznosu od 14000 kn, nikakav ugovor niti ponudu za te radove nisam dobio niti sam o istom obavijesten, ni nikakve dodatne radove nisam dogovarao! Oni su kopali 10 metara od gradskog sahta do svojeg drugog sahta koji je preko ceste(na taj saht bi se trebao spojit moj saht) Znaci nisu se ni spojili na moj saht (kojeg nisu ni postavili,ni iskopali rupu) Znaci oni traze da platim radove koji nemaju veze sa mojom zemljom! Sad sam dobio pismo od odvjetnickog ureda (koji zastupa Komunalac d..) 'pred tuzbu' da platim dugovanja !?! Molim vas savjet ? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija