Jump to content

Dinajla

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kolika bi kazna mogla biti ako se u većoj privatnoj firmi dokaže muljanje sa putnim nalozima? Naime oko 700 zaposlenika godinama primorano potpisivati putne naloge za putovanja na koja nikad nisu ni išli...taj novac bi se koristio za davanje lokalnim moćnicima i sličnim ljudima koji bi malo pogurali firmu... Osoba ima zadužen službeni autimobil na korištenju 24h na dan..ta ista osoba mora potpisivati putni nalog za svoj privatni automobli..kao da je bila negdje...u nekim slučajevima čak taj privatni automobil bio prodan a i dalje su se na njega vodili putni nalozi...
  2. Naime jedna osoba me 6 mj sustavno maltretirala te jednom prilikom čak i pred svjedocima lupila šamar. Nakon toga mi sustavno telefonski prijetila da će me ubiti. Prijavila sam to policiji još u 12 mj prošle godine, međutim od tada nisam od mupa niti bilo koga dobila ikakvu povratnu informaciju??? Nakon prijave prestale su direktne prijetnje, ali su se sve više počele ostvarivati u dijelu da će mi se uništiti život-od posla pa svega nadalje, pošto je ta osoba politički utjecajna.Svaki dan mi sustavno uništava život a ja ne znam više što da radim... da napomenem da ista osoba već ima par prijava protiv sebe za slična ili ista djela..ali nikom ništa
  3. Da, poslodavcu sam kod javnog bilježnika ovjerila izjavu na cijelokupan iznos. I ja sam predpostavljala da kp nije zaj....al oni su tvrdili da je baš to-povuče se i kao nikom ništa. Morati ću angažirarati branitelja. Dobro pa imam i izjave od ljudi da navedeno nisu platili.
  4. Znači, prvo kazneno djelo je u pitanju. Pola od tog iznosa mogu osporiti izjavama, a pola ne mogu. Krivnju za cijelokupan iznos sam priznala uz uvjet da ne dođe do kaznene prijave (zato sam tada potpisala pola za koje uopće nisam odgovorna ). Dio je vraćen i imam ovrhu pa se svaki mjesec uredno naplaćuju. Znači, prvo su predali kaznenu prijavu, nakon toga smo se dogovorili da ću namiriti SVE ( i što jesam i što nisam ) i namirivala sam. Oni su zaista povukli kaznenu prijavu prije par mjeseci međutim ja sam dobila iz državnog odvjetništva da se protiv mene provodi istraga radi navedenog. Navodno nema veze što su oni povukli prijavu jer valjda pronevjera ide po službenoj dužnosti. Na tu obavijest o istrazi se mogu žaliti u roku od 8 dana. Kako da uopće napišem tu žalbu i da li da u njoj priložim te izjave koje imam koje znači pobijaju pola navedenog iznosa? ili šta?
  5. Dinajla

    pronevjera

    Da li netko zna kolika bi mogla biti kazna za pronevjeru cca 100.000kn ? Da li je moguća uvjetna ili je sigurno kazna zatvora??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija