Jump to content

monkeybone

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A sta je sa punoljetnim djetetom koji studira i nema nikakva primanja?
  2. Roditelji su pokrenuli postupak za rastavu braka, ali i jedan i drugi su pronasli nove partnere i krenuli zivjet sa njima, a jos uvijek su u braku. Djeca, od kojih je jedan maloljetan, a drugi punoljetan i studira, su ostali sami u stanu u kojem su zivjeli svi zajedno. Majka ih dolazi posjecivat jednom tjedno i odlucila je protiv oca pokrenut 2 tuzbe- za obestecenje, za zlostavljanje, a za koje nema utemeljenih dokaza, a svaki dan salje prijetece i uznemirujuce poruke njemu. Takoder, trazi polovicu stana koji je njezin suprug dobio putem darovnog ugovora. Suprug je odlucio, posto nema novaca za isplatit koje ona potrazuje, ili prodat stan ili ga dat u najam. Djeca ne zele ni kod jednog ni kod drugog roditelja, nego zele ostat u stanu jer je takav bio dogovor na pocetku. Molim za savjet u vezi cjelokupne situacije.
  3. dug je podijeljen na 4 jednaka dijela, a zasticeni racun ne mogu otvoriti jer radim preko student servisa
  4. naslijedila sam od oca koji je umro,a posto sam ja jedan od nasljednika, dug se automatski prebacio na mene i ostale clanove obitelji
  5. dobila sam rješenje o ovrsi nad svim novčanim sredstvima zbog duga kojeg nisam napravila nego sam ga naslijedila. studentica sam i radim preko student servisa. u fini su mi rekli da studentska primanja nisu ni ni na koji način izuzeta od ovrhe i da ne mogu zaštiti račun. zanima me da li postoji neki nacin da se to rijesi i da mi ne uzimaju cijelu placu. nemoguće da rješenje ne postoji :-?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija