Jump to content

samohrana_majka28

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sramota je da vas par podržava zlostavljača djeteta te me još i vrijeđa jer štitim dijete od zlostavljača. Isto mi nemojte nestručno govoriti što dobro za djete jer niti ste majka niti stručna osoba. Dvoje psihologa s CZSS koji su razgovarali s taticom (a u biti nasilniko i zlostavljačem) su ustvrdili da je način na koji on dolazi po dijete čisto zlostavljanje djeteta, te je time nanjeo traume mojoj kćeri kojih će dugo sijećati te da ako tako nastavi da bi moja kćer mogla imati trajne poslijedice. Ovo ne govorim ja nego dva stručna psihologa s CZSS te nemojte mene molim vas vrijeđati. Ja se samo borim da moja kćer nema traume i da ima normalno djetinjstvo te sam spremna sve učiniti da ju obranim od oca nasilnika. Da je nasilnik i zlostavljač su potvrdile stručne osobe. No kao što sam se i uvjerila ovdje na forumu i u hrvatskoj mnoge osobe smatraju da je nasilno ponašanje općeprihvaćeno ponašanje, a nasilnici, zlostavljači i ubojice nacionalni heroji. Vi ovdje koji ste podržali oca nasilnika razmislite si malo.
  2. Kao prvo djete zna prepoznati lošeg čovjeka i vidi u ocu čovjeka koji ga je iznevjerio. Kao drugo kako bi bilo da vas netko vuče protiv vaše volje i otme? Samo najbolesniji um bi to mogao raditi djetetu od tri godine. Socijalna radnica se zgražala time što ju je na silu htio uzeti i to što uopće nije pokazivao da mu je žao. Izvikala se zadnji put i rekla mu da ako to još jedamput ponovi da će ga strpati 2 godine u zatvor te mu je konačko onda otišlo iz guzice u glavu i konačno je prestao dolaziti. Od tada tu i tamo nazove i umjesto da pita kako je dijete mi prijeti tužbama. Djetetu nije čestitao treći rođendan. Mislim da bi djetetu bilo lakše EDITIRAO MODERATOR, a za tebe ga nije briga na dan tvog rođenja je pravi horor. Htjela bi ga tužiti zbog toga je zanemaruje dijete jer uopće ne pita za djete, a alimentaciju plaća samo jer mora. Da li imam pravo tražiti besplatnog odvjetnika pošto se radi o djetetu.
  3. Rastala sam se prije godinu dana, a prije 8 mjeseci su poceli moji problemi Samohrana sam majka trogodišnje kćeri, koju otac želi na silu odvesti k sebi unatoč tome što ona ne želi imati nikakve veze s njim jer je uništio brak i obitelj svojom nevjerom. Počeo je bahato dolaziti dva puta na tjedan mašući sudskom presudom iako sam ga upozorila neka ne dolazi jer ga kći ne želi vidjeti. Pokušao je na silu više puta uzeti, ali sam ga uspjela na svu sreću spriječiti vićući i udarajući ga, te ga i prijavila CZSS. CZSS ga je više puta upozorio da to što radi je zlostavljanje djeteta, te da nanovo mora izgraditi odnose, a ne dijete na silu vući k sebi, ali se on na to isprva oglušio počeo njima davati neke prijave protiv mene, sve dok mu CZSS nije zaprijetio da će ga kazneno prijaviti i strpati u zatvor ako nastavi dolaziti tako dolaziti po dijete. Od tada mi je samo počeo prijetiti nekim tužbama, pa me zanima da li ja mogu tužiti njega za zlostavljanje djeteta i što je mojoj kćeri nanio traume. Imam li pravo na besplatnu pravnu pomoć jer se radi o zlostavljanu djeteta. Mogu li ga tužiti za zanemarivanje djeteta jer osim alimentacije ne pita za nikakve djetetove potrebe, nije joj ćak niti čestitao treći rođendan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija