Jump to content

dicaniozg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tužba? Koja bi trajala sigurno koju godinu? Za koju bi ja plaćao njima režije? I onda ih za sve to tužio, a to bi predmnijevam trajalo još par godina? Nije li jednostavnije onda uložit tjedan dana i čekati da ih nema kod kuće, sam ih iseliti i promijeniti bravu i mirna Bosna? A s gubitkom ovih režija sam se pomirio. @petpetica Da li bi se renoviranje stana i u mojem slučaju smatralo ometanjem posjeta? Recimo dođem u stan, skinem ulazna vrata, sva vrata iznutra (eventualno tražim demontažu brojila struje)? Mislim da bi vrlo brzo odustali od boravka u stanu bez ulaznih i ostalih vrata (i u ekstremnijem slučaju) struje.
  2. Imaju stan od preko 70 kvadrata točno preko puta ovoga, koji je 40. Sad su već dužni preko 3000kn režija i ne čini mi se kao da imaju namjeru/sredstava to platiti. Rado bi popričao s njima, ali brojeve mobitela su promijenili, a ako dođem na vrata ne otvaraju. Kaj se svjedoka tiče, jedini svjedoci smo oni i mi. Njih troje (bez djeda) i ja i moja mama, znači naša riječ protiv njihove. Znači nema lijeka osim izbaciti sve stvari dok ih nema? Ukoliko zovu policiju, kaj je najpametnije reći? Da sam ih izbacio, da su se sami iselili? Mislim ih pustiti još par dana, do tjedan najviše, ali ne znam koliko to ima smisla. Hvala na odgovorima.
  3. Poštovani, situacija je sljedeća. Imam podstanare od 15.7., ali se nisu trajno uselili do početka 10.mj. Radi se o paru (mislim da nisu oženjeni) s djetetom od par mjeseci. U stanu preko puta žive njena mama i djed. Taj je stan bitno veći, preko 70 kvadrata. Da skratim priču, režije nisu platili od 10.mj. a kada sam malo oštrijim tonom rekao da to trebaju napravit jednostavno su se prestali javljat na mobitel i jednom kada sam bio tamo nisu otvorili vrata iako sam čuo da su tamo. Kako ih mama zna jer je prije tamo živjela, nisam inzistirao baš na pologu, a prijavu su rekli da ćemo riješit "u hodu", a svaki put je bilo budemo idući put. Kako ih najbezbolnije izbaciti iz stana? Čekati da ih nema u stanu, pa izbaciti sve stvari i promijeniti bravu? LP, Ivan
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija