Jump to content

luna2304

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani,prvo se zahvaljujem na expresnom odgovoru. Očito da je došlo do greške u navođenju stavka zakona.Ako uzmemo da se radi o čl.570.st.1.toč.6 zakona, odgovara li direktor za navedeni prekršaj ili vlasnik investicijskog društva? Pozdrav
  2. Poštovani, molim vas da mi pošaljete tekst Zakona o tržištu kapitala prema čl.570. st.2. toč.6. I treba mi godina kad se on primjenjivao (mislim da se radi o 2008.g. ili 2009.g).Pokušavala sam ga na internetu sama pronaći,ali nažalost dobila sam samo ažurirani zakon u kojem ne postoji točka 6. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Srdačan pozdrav!
  3. hvala na super brzom odgovoru. pozdrav
  4. Molim pravnika za savjet. Odluku o redovitom otkazu ugovora o radu s ponudom izmijenjenog ugovora sam primila 30.12.2013.Rok za prihvat novog ugovora je bio 8 dana,a ukoliko se u tom roku ne izjasnim smatrat će se da ga ne prihvaćam.Izmijenjeni ugovor o radu nisam prihvatila i pismeno se očitovala 14.1. Zanima me od kada se počinje računati otkazni rok,da li od dana kada sam primila odluku ili od dana kada ističe rok za prihvat izmijenjenog ugovora.Imam pravo na otkazni rok od mjesec dana i dva tjedna. Znači prema Zakonu o radu koji bi bio zadnji dan mog otkaznog roka? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Srdačan pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija