Jump to content

Lumi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa možda.. nedavno je rekao jednom čovjeku (moglo bi se reći nepristranom) da smo mu ukrali psa, on je rekao da koliko on zna da nam ga je dao, na što je ovaj rekao jesam da, ali djeca ga žele nazad... (djeca imaju 17,22,24 godine). sve ostalo bi bilo njegova strana protiv naše..
  2. Još jedno pitanje - da li postoji neki propis da li vlasnik psa koji je čipiran u RH mora i biti RH državljanin? Gledala sam Zakon o zaštiti životinja, nema o tome.. Hvala unaprijed!
  3. Puno hvala na odgovoru!! Svakako će to biti potez ako se ovako nastavi... također čuvamo sms-ove koje šalje, probat ćemo ga i fotografirati kada se mota oko zgrade... Hvala još jednom!
  4. Poštovani, mi imamo jedno pitanje vezano za hm, psa... (ne znamo u kojoj temi bismo ga postavili, iz udruge Šapica savjetovali nas da se ovdje obratimo..). Dobili smo psa kojeg se vlasnik htio riješiti i dao ga nama, i onda da bi ga nakon tri mjeseca tražio nazad. Papire koje nam je obećavao na kraju nam ih nije ni dao. Možda ne zvuči kao veliki problem, ali nakon smrti voljene osobe u obitelji, taj psić nam je vratio sreću i osmijeh u kuću. Molimo vas ako netko ima pravni savjet za nas? Prijavio nas je za krađu psa, policija je bila, napravili zapisnik i rekli da se dogovorimo ili da idemo na sud, pas je još uvijek kod nas. Zasada primamo samo prijetnje i uhodi nas oko zgrade - zvali smo policiju no ne mogu ništa dok ne pokaže neku fizičku agresivnost.. Hvala unaprijed!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija