Jump to content

samokratko

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim vas da mi samo ukratko pojasnite kome da se obratim ili sto da ucinim da se pozovem na sledece zakone čl. 372. Zakona o obveznim odnosima – „narodne novine“, br. 53/91, 73/91, 111/93, 3/94, 7/96, 112/99 i 88/01)...za sada me banka nije tuzila,dali mogu ponistiti taj kredit po ovim tockama zakona prije nego me tuze ili moram cekati na tuzbu??!!!Hvala
  2. Zelite reci da zakon nije isti za sve gradjane,u zakonu stoji da je apsolutna zastara na pravo potrazivanja nakon pet godina.
  3. Poštovani molio bi vas za pojašnjenje i savjet! -2005.odine ocuh je podigao kredit u iznosu 180,000,00 eura do dana danasnjega nije uplacena niti jedna rata,banka nas za sada nije tuzila niti nam sjela na primanja!u ugovoru o kreditu pise da raskid ugovora nastupa sa trecom neisplacenom ratom,sada vas molim da mi objasnite znaci li to da ovaj kredit ima pravo na zastaru ili sto...sto trebam uciniti? Da malo pojasnim situaciju...bavili smo se ugostiteljtvom,gradjevinom,mjenjacnicama ...sve u isto vrijeme,novca je bilo i previse,tako da ni ja niti majka nismo provjeravali sto ocuh zaista cini sve dok nas nije ostetio za nekoliko miliona napustio i fino odselio u kanadu. Sada nismo u tako dobroj financiskoj situaciji i vrjeme je da se probleme rjesavaju a kod svaakog problema treba znati kako krenuti...znaci kredit je podignut,vracen nije,proslo je vise od osam godina ,niti jedna rata nije uplacena,sta da ucinimo da ponistimo ovaj kredit!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija