Jump to content

Andriaki

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo posto googlam vec 2 dana ne nadjem neke info o zatvoru Bjelovaru....Muz mi je iz Remetinca jucer prebacen u Bj.ostala sam sokirana jer je kazna 1,5dana prvi put mu je suradjuje od pocetka sa istragom i svim...mi smo iz Slavonije istok,2 malodobne djece,znaci nije mi blizu niti malo za doci tamo i jos to je zatvoren zatvor!!! Molim Vas za bilo kakvu informaciju kakvo je stanje u BJ.??? I jos jedna stvar:Dali se moze traziti premjestaj u drugi zatvor??? Sve price od odvetnika i svih je bilo da s tim djelom i ponasanjem ide u Pozegu kad ono BJelovar !!!! MOlim Vas za bilo kakav odgovor,link.....Hvala:moli:
  2. Jel mi neko moze reci dali ste konkretno imali "koristi" od pisanja za pomilovanje??dali su nekom i oprostili nesto? I sad..uskocki predmeti su puno gore gledani i rigorozniji a odvjetnik je svasta napricao da bi mogao imati te pogodnosti tipa polupotvoren itd a sad sve manje se nadam svemu.... nego se pomiriti da ga nema 20mjeseci...... i jos jedno pitanje:Kada se moze pisati za smanjenje nakon koliko vremena?1/3?1/2?
  3. Pa kako se sve zavrsilo i pozvan je na izdrzavanje 10.3 kad ce i ici u zatvor znaci da je presuda donesena i da je to sve sad pravomocno.ni na jendu stvar nismo ppdnosili zalbu. Sta mogu biti olakotne okolnosti za njega da bi bio u pozegi tzv na poluotvorenom? Nije kaznjavan nije problem....sad mora ostaviti posao da bi sluzio kaznu...al posao ga ceka i kada se vrari.
  4. E hvala puno.to niko nije napisao za ostalu dokumentaciju.ja niam navela za pomilovanje cjeli oprost ili djelimicno to sam ostavila na volju njima.pa ako sada i posaljem imamo se cemu nadati bar do nove godine da bude u obradi!!!!situacija je uzasna....al nadam se da bude dobio bar tu pozegu......
  5. Ja sam to vec napisala danas procitala zakon i sve.ali muci me par pitanja:1. Dali da saljem jos neke podatke kopije optuznice osobnu i to ili samo da posaljem zamolbu na ministarstvo? 2.da navedem da je u remetincu ili da cekam jos do 10.da bas bude? 3.min pravosudja kad zaprimi takvu zamolbu onda oni fraze sluzbeno te papire od suda?? To me buni? I dali neko zna dali je bilo pomilovanja prosle god ili sad to ne nadjem nigde. Jel im nije olje da on radi i zaradjuje za drzavni proracun il datamo sedi? Jako je tesko prvenstveno zbog djece......nakon koliko moze traziti vikende i sl.s tim da se nadamo da ce dobiti pozegu zato sto smo iz slavonije?
  6. Registrovala sam se ovamo jer sam sve procitala zakone a i muka me natjerala...nadam se da cete mi odgovoriti i bar malo mi pomoći. Muz je bio prosle god u 5 mj.u pritvoru 40 dana.priznao je djelo i isao na nagodbu sa uskokom.kako sve ide expresno dobio je oko NG optuznicu kojom je optuzen na kaznu zatvora od 1g 8mj. sada je dobio papire od sudca izvrsenja da se javi u Remetinec 10.3. nismo se zalili nista,nista se ne odgadja,on pristaje na sve samo da se to zavrsi. Jos da napomenem da je on drugooptuzeni a prvooptuzeni je "nestao"i puno mu je progledano jer je vec bio pod uvjetom a napravio novo djelo... Moj muz je bio cist nikad kaznjavan pristao na suranju i sve sto se trazi. Situacija kod kuce je 2 malodobne djece i posao na vidiku siguran. dali da saljemo zamolbu za pomilovanje sada ili da cekamo jos???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija