Jump to content

bruno3112

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dobio sam račun od 700 kn za HT pretplatu koja je aktivirana na moje ime , ja u životu nisam vidio taj broj ni potpisao ugovor,a račun je došao na moje ime , zovem službu za korisnike vele pišite prigovor oni nemaju ništa s tim , a otvorili su na moje ime broj, pretplatu , nema ugovora ni ničega kako im stati na kraj ,zovem na broj niko se ne javlja
  2. imam isti slučaj 2009 supruga je na cesti bez znaka upozorenja imala nalet divljači na vozilo,košuta, policijskim zapisnikom utvrđeno je da nema prekoračenja brzine ,alkohola , i vožnja je odgovarala uvjetima na cesti, šteta na vozilu 35 000 kuna,odmah sam angažirao sudskog vještaka koji je utvrdio visinu štete i uvjete, od osiguranja tražio procjenu štete sa slikama i sa svim pripadajučim dokumentima, angažirao odvjetnika i krenuo u pravnu bitku, prvo smo dali dvije tužbe jedna nadležnom LD a drugu ŽUC-u,ispostavilo se da je odgovorno LD te je ta tužba pokrenuta.Međutim na prvom ročištu i prvu presudu nakon neviđene torture sutkinje i bezobrazluka sud sam izgubio , uložio sam žalbu na presudu i nakon tri godine na Opčinskom sud dobio sam presudu u moju korist stime da mi je napravljeno još jedno vještačenje, ali mi kamate za prve tri godine nisu priznate te počinju teči tek izrekom presude u moju korist ,ALI lovci su se opet žalili te je predmet poslan na Županijski sud i još uvijek čekam presudu,svima koji se upuštaju u takve stvari preporučio bih čelične živce i brdo novaca, jer mene je do sad koštalo cca.12000 kuna.Svejedno bih molio nekog tko se razumije da mi veli što mogu očekivati od Županijskog suda i nakon koliko vremena, jer je več prošlo pet godina.Moj odvjetnik je uvjeren u pozitivnu konačnu presudu! Da li mogu to očekivati?
  3. otkrio sam da mi je račun otvorio djed koji je umro godinu dana kasnije te se knjžica zagubila,međutim u poslovnici mi nije htjela otkriti što se dešavalo sa računom, samo je rekla da je neko 2009 nešto dirao na računu,te je rekla da ne valja matični broj koji je izmijenjen te ne odgovara nikome iz moje obitelji,nakon toga sam zvao u Zagreb u centralu i tamo mi je gospođa rekla da donesem taj rodni list sa dokazom adrese iz djetinjstva te da se u slučaju promjene podataka na računu mora provesti istraga po računu, napominjem to je račun od Međimurske banke pa pošto je PBZ lani preuzela MB prvi puta u životu mi je poslana obavijest o računu i oročenju koje se kontinuirano produžuje svake 2 godine več 36 godina .Neznam što misliti.Jer djed je bio obrtnik u ono doba i znam da nije stavio na račun par dinara, a u poslovnici mi je rekla da se 2009 na računu nalazilo 43 kune , a koliko je prije bilo nije htjela reči , a nije htjela reči ni čiji je matični broj upisan na račun 2009.ŠTO BI MOGLO BITI U PITANJU???
  4. Prekjučer mi je stigla obavijest o produženju oročenje štednje u PBZ ali na adresu iz djetinjstva, a ja tamo nemam ni oročenja ni račun,odem do najbliže poslovnice i tamo mi kažu pošto ja nemam ni knjižicu ni ugovor, da prvo moram donijeti dokaz da sam tamo stanovao i da je oročenje sklopljeno 1978.g. na dvije godine te se automatski produživalo , ja sam tada imao 5 godina i oročenje je otvoreno na bivšoj Međimurskoj banci , no ja nikad u tih 36 godina nisam vidio ni dobio nikakve obavijesti od banke,sada sam doznao da mi je oročenje stavio moj djed koji je 1979.g. umro,a banka sad veli da su nekava događanja na računu bila 2009.g.te je tom prilikom ostalo na računu samo 43 kune, a odbijaju mi reči koliko je stanje bilo prije toga . Molim nekakav savjet ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija