Jump to content

Uznemirena

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Uznemirena objavio

  1. Poštovani, Čitala sam na Vašim stranicama već o temi „Remećenje reda i mira od strane susjedovog psa“, ali ipak me zanima kako to spriječiti pravnim i legalnim putem. Naime, susjedin pas laje već konstantno svake noći u periodu od 23h do 05h ujutro. U pet ujutro ja moram na posao. Ja krećem na posao neispavana, a pas ide na počinak. Moram napomenuti da mi to stvarno utječe na zdravlje. Susjedu sam zamolila već nekoliko puta uz negativne učinke da psa smiri. Bila sam osobno dva puta na policiji, na veterinarskoj inspekciji i kod komunalnih redarstvenika koji su jedanput izašli van upozoriti ih. U ovome nisam samo ja, već i cijelo susjedstvo koje je spremno učiniti nešto. Želim napomenuti da nama pas ne smeta u toku dana i ne žalimo se na njegov životni prostor i životno stanje. Samo želimo svoj mir koji svaki čovjek zaslužuje nakon radnog dana. Molim za savjet! Pozdrav iz Križevaca.
  2. Poštovani,

    Čitala sam na Vašim stranicama već o temi "Remećenje reda i mira od strane susjedovog psa", ali ipak me zanima kako to spriječiti pravnim i legalnim putem. Naime, susjedin pas laje već konstantno svake noći u periodu od 23h do 5 ujutro. U 5 ujutro meni zvoni budilica i moram na posao neispavana, dok pas fino ide na počinak.

     

    Moram napomenuti da mi to stvarno utječe na zdravlje. Susjedu sam zamolila već nekoliko puta uz negativni učinak da psa smiri. Bila sam osobno dva puta na policiji, na veterinarskoj inspekciji i kod komunalnog redarstvenika koji su jedanput izašli van upozoriti ih.

     

    U ovome nisam samo ja, već i cijelo susjedstvo koje je spremno učiniti nešto. Želim napomenuti da nama pas ne smeta u toku dana i ne žalimo se na njegov životni prostor i životno stanje. Samo želimo svoj mir koji svaki čovjek zaslužuje nakon radnog dana.

     

    Molim za savjet!

    Pozdrav iz Križevaca

    1. tomislaf

      tomislaf

      Pozdrav svima,

      već neko vrijeme imam slične probleme, pas koji laje po cijele noći i susjed kojeg nije briga za to i za probleme koje mi to prouzrokuje.

      Prijavljivao sam problem redom i u više navrata komunalnom redaru (jednom je upozorio vlasnika psa i više se nije odazivao), veterinarskoj inspekciji (koja je navela da mi ne može pomoći jer njihova odgovornost prestaje ako je pas "dobro tretiran") i naravno policiji koja me je odbila iz razloga što Zakon o javnom redu i miru podliježe samo ljudima, a ne psima.

      Molim savjet i pomoć - da li je isto moguće riješiti pravnim putem? 

      Da li bi slučaj "psa Mede" bio dobra paralela?

      Hvala.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija