Jump to content

icoo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U večernjim satima vozio sam se na skuteru sa prijateljem. Vozili smo se skroz sporo i razgovarali. Kako smo s sporedne došli na glavnu cestu, s naše desne strane pojavio se policijski automobil. Naravno niti jedan nije imao kacigu. On je skrenuo lijevo a ja desno. Krenuli su za njim i zaustavili ga, naravno 700,00 kn kazna i koje kakve prijetnje za biježanje od njih. Kako sam u vlasništvu oba skutera na kojima smo se vozili, povezali su da sam ja bio na drugom i dovezli se do moje kuće sa pričom kako su oni mene prepoznali, kako me znaju i od prije, kako će mi sad pisat prijavu za nestajanje...itd... Naime, i kod tog raskrižja kada su naišli na nas nisu nam nikakvim signalom dali znak da stanemo već su refleksno, kako sam ja skrenuo desno skrenuli na moju traku i pokušali mi zapriječit put, pa kako nisu uspjeli, krenuli za njim.! Molim vas odgovor koliko je to pravilno i dali je po zakonu :bonk: :klanjam: :bonk: . Dali postoji adresa gdje mogu pronaći odgovore na pitanja kako oni smiju zaustavljat? Kakve su sankcije ?
  2. puno hvala na odgovoru, a postoji li ikakva mogućnost da mi oproste kaznu ? do sada nisam bio kažnjavan za alkohol... :pivo: :coffe: :evilw: :trk: :thankyou:
  3. Molim za pomoć. Naime, u petak su me uhvatili na skuteru i napuhao sam 1.32 g/kg. Dali za to ide oduzimanje vozačke samo za upravljanje mopedom ili se oduzima i B kategorija tj. cijela vozačka dozvola?????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija