Jump to content

jakov1703

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovani, ja znam kako se braniti, naime osporavajte taj dug i tražite otpis duga! Recite da taj račun nije zatvoren njihovom krivicom, žalbu pošaljite na adresu banke (upravu i sjedište) te u ministarstvo financija! vjerujem da će vam otpisati bez problema, naime meni nisu otpisali dug u tolikoj cifri nego se radilo o 600 kn (dakle napravili su mi taj otpis), ali mislim da je politika svih banaka ista! Lijep pozz
  2. previše sam se naplaćao, žalosno je što su i djeca trpila zbog toga, samo želim obznanit ovom jadnom napaćenom narodu da su sve naše banke zločinci, meni su blokiranom vodili tekući račun u pbz-u i troškovi vođenja su se popeli na 600 kn (opomene i kamate), pošto sam blokiran, sve što sam uplatio na taj račun mi je pojela ovrha za taj autokredit, pismeno sam ih zatražio zatvaranje tog tekućeg i otpis dugovanja, što su na kraju i napravili... Samo ljudi žalite se na sve nepravde jel će nas male ovi veliki pregaziti!
  3. da sam podigao novi kredit, platio bih i novu kamatu, na cjelokupni iznos! A lihvari iz Croatie su me tako pritisli i izreketarili da sam bio prisiljen!
  4. neznam dali ću uspjeti, ganjam Zabu da mi barem dio odštete isplati, ako nikako drukčije istupit ću preko medija i kroz dnevne tiskovine na njih! Poslala sam im mailom sve podatke i javili su mi da otvaraju moj slučaj, ali ne nadam se previše, sada sam im se pripretio medijima pa ćemo vidjeti ko će isterati svoje! ovo je njihov odgovor: ovim putem potvrđujemo primitak Vašeg e-maila koji smo zaprimili u Uredu Uprave Zagrebačke banke. Obavještavamo Vas da ćemo hitno provesti detaljnu provjeru cijelog slučaja te Vam se ponovno javiti. Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju. Srdačan pozdrav,
  5. POŠTOVANI, već 5 godina moja obitelj proživljava noćnu moru! Naime 2008 godine kupio sam novi auto, dao učešće na kredit 26 000 kn, zbog neisplata plaća, administrativnom zabranom nisu mi se mogli naplatiti sa plaće, a poslodavac je govorio: danas ću proknjižit, sutra itd... međutim zbog duga od 4000 kn ZABA mi je otkazala autokredit, a firma mi je otišla u stečaj, dobio sam otkaz! Bez obzira na moje molbe na reprogram, ZABA mi je otkazala autokredit i naplatila se od CROATIE osiguranja... U 2 godine ZABI sam kroz redovne rate vratio 24 000 kn, a oni su se od croatie naplatili za dodatnih 60 000 kn, (dakle naplatili su se u cijelosti isto kao da sam kredit vraćao 7 godina, a ne samo 2 godine) tada me je croatia počela tiskat da prodam auto, što sam na kraju i učinio i uplatio 40 000 kn na račun croatie, a obzirom da im to nije bilo dosta, dosad se croatia naplatila sa još 29 000 kn ovrhom preko Fine: dakle radi se o tome da sam dosad otplatio cca 120 000 kn za auto koji nemam, a cijena auta (Fiat grande Punto) bila je cca 90 000 kn, dakle platio sam i auto i kamate za nešto što ja NEMAM! Što da radim, imam li pravo pokreniti tužbu protiv banke? Sve račune imam koji dokazuju moju istinitost podataka! Lijep pozz Molim vas za pomoć jer sam očajan!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija