Jump to content

Samini

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nemojte misliti da me taj prvi dio ne zanima, ja svoju kćer vidim svakodnevno ,jer to pase i meni i mojoj bivšoj. Tako ce i bit bez obzira na sudsku presudu.... tako da za to se uopće ne brinem. Hvala Bogu da smo u ovom slučaju uspjeli zakopat taštinu i brinemo se da nam dijete najmanje pati.Zato mene brine samo ta druga stvar. Sta ja moram tamo donijeti,sta moram rec,kako.... uffff
  2. A znaci ja u sri. Imam sud.... ja na tužbu nisam nista odgovorio. Znači ja cu doc na sud i rec da se ne slažem sa iznosom u tužbi i sudac ce odredit iznos?
  3. Aha.... OK....znaci ja ne trebam nikakve odgovore sad pisat? Pojavim se na sudu... i oni ce meni sami odrediti visinu alimentacije ili koliko moja bivša traži od mene? Pročitao sam da se odredjuje neki postotak od place? Mislim da je 12% za dijete do 6 godina?
  4. pa hvala vam lijepa na odgovoru i informacijama :vojak:mozete li mi jos rec dali auto koji je pod kreditom na moje ime ulazi pod bracnu (tj. izvanbracnu ) stecevinu ??
  5. OK....ali meni stvarno nije jasno zašto bi ja morao platit troškove sudjjenja? Kao u 15 dana ili ce mi sjesti ovrha.... ??
  6. Postovanje. Imam jedno pitanje i nadam se da cete mi uspjeti pomoci... Do 1.2 sam bio u izvanbracnoj zajednici u kojoj smo dobili dijete koje ima sad 4 i pol godina. ta zajednica je prestala. Ja sam prije par dana dobio poziv za sud koji ce biti 4.4 tj. dobio sam tuzbu gdje je tuziteljica moja maloljetna kcer.tamo pise da ce malena zivjeti sa majkom da sam duzan placati alimentaciju od 2500. kn ok... sve mi je to jasno. ali 4. stavka mi nikako ne sjeda glasi ovako " Tuzenik je duzan tuziteljici naknaditi trosak ovog postupka , u roku od 15 dana i pod prijetnjom ovrhe " zasto ? ako je moja bivsa angazirala odvjetnika ? i sta da ja sad napravim ??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija