Jump to content

tavelić

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radio sam u Srbiji, kao direktor škole i malo u nastavi i sa plaće mi se skidala alimentacija za djecu.Za vrijeme rata sam prognanik i nastavio raditi u Hrvatskoj.Kako mogu dokazati plaćanje alimentacije za djecu za ono vrijeme što sam radio u Srbiji?
  2. Da li imam pravo voziti auto, i sudjelovati u prometu, nekoliko dana nakon isteka registracije ?
  3. U produžetku postojeće kuće dogradio sam bez papira još jedan dio na mom gruntu koji je manji od 50m2.Da li taj dio treba legalizirati.Čuo sam od nekih geodeta da ako je manje od 50m2 da u tom slučaju ne treba legalizirati, a nadograđeni dio postaje pravovaljan.?
  4. Prijateljica s kojom sam živio u zajedničkom domaćinstvu, ne vjenčano, sagradila je na mom gruntu u produžetku još jednu kuću s nekoliko prostorija, posebnim ulazom i izlazom, sve bez papira, čija je to sada kuća jer je na mom gruntu?
  5. puno hvala na odgovoru, a koji članak i kojeg zakona bi ona dobila sud
  6. Hvala na odgovoru, ako mi možeš pomoći reci na temelju kojeg članka i naziv Zakona, po kojem bi ona dobila sud??lijepi pozdrav
  7. Darivao sam pola kuće i dvora unuci od moje izvanbračne supruge koja ima prebivalište u Njemačkoj, a želi preko ljeta određeno vrijeme boraviti u Hrvatskoj.Ako je ona suvlasnik u djelu 1/2 moje kuće, da li ju ja moram pustiti u kuću i dvor na privremeno boravište?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija