Jump to content

Lolaaa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja imam termin 22.03.2014. a mislim da iza toga ima još jedan 29.03.2014. Poslali su mi obavijest 05.03.2014., mislim da najksnije 15 dana prije roka ti moraju javiti.
  2. evo dobila sam informaciju da trebam učiti po skripti za suskog zapisničara, pa može li mi itko poslati na mail... fvulin@gmail.com veliko hvala!
  3. Jel mi može netko molim vas poslati skriptu za sudskog zapisničara na fvulin@gmail.com Unaprijed veliko hvala!
  4. Odradila sam godinu dana na stručnom usavršavanju na Općinskom sudu,,primljena kao sudski zapisničar ali radila poslove sudskog upisničara... Prijavila sam državni ispit i polažem ga za deset dana,, dobila sam skriptu koja se sastoji od Općeg djela: 1. Ustavno uređenje 2. Sustav državne uprave 3. Upravni postupak 4. Uredsko poslovanje 5. Službenički odnosi 6. Sustav lokalne i regionalne samouprave 7. Osnove sustava Europske unije e sad mislim da mi je malo starija skripta pa može li mi netko molim vas poslat noviju na fvulin@gmail.com i zanima me taj posebni dio, s obzirom da ja nisam zaposlena na sudu što mi trebamo učiti i dali će nas isto pitati kao i one koji su stalno zaposleni... Hvala puno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija