Jump to content

togr

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kvalifikacija!? Mislim da nije. Po kaznenom je to puno detaljnije...
  2. Da sam na prekršajnom sudu 2009g. proglašen krivim ja sam saznao prije mjesec dana kada su mi na Fini pokazali presudu po kojoj sam dobio ovrhu. S tim postupkom nisam bio upoznat i presudu nikad nisam dobio tako da nisam za to znao i nisam se na to žalio (zvao sam sud i rekli su mi da je presuda bila izvješena na oglasnoj ploči) Za isti taj slučaj sam imao suđenje na opčinskom sudu od 2009g do danas i nakon što sam prvi put oslobođen bilo je ponovljeno suđenje pa sam opet i na drugom suđenju oslobođen i to je bilo u siječnju ove godine i sada čekam i nadam se kako će ta presuda postati pravomočna. Uglavnom za taj slučaj nisam kriv i potrošio sam puno novaca kako bih to dokazao jer suđenje nije bilo u gradu u kojemu živim tako da mi je strašno kako sam bez mog znanja i sudjelovanja za istu stvar suđen i osuđen na prekršajnom sudu 2009godine.
  3. prekršajni sud 2009 godine s obzirom da sam oslobođen optužbe na opčinskom sudu 2014god ono što ja želim je da prekršajni sud ukine svoju odluku i vrati mi pare koje su mi skinuli s računa. !? hvala
  4. Nedavno mi je blokiran račun i odlaskom na Finu sam saznao da imam ovrhu. Da bih saznao kako i zašto morao sam platiti da mi isprintaju "predmet" i tako sam saznao da sam dobio ovrhu za novčanu kaznu jer sam prije par godina osuđen na prekršajnom sudu za "nešto". Taj predmet mi je jako dobro poznat jer sam proteklih godina suđen za to "nešto" na opčinskom sudu i upravo u siječnju 2014 godine sam za to "nešto" i oslobođen na opčinskom sudu. Dakle imam zasada još nepravomočnu oslobađajuću presudu opčinskog suda iz 2014g za isto djelo za koje sam prije par godina osuđen i proglašen krivim na prekršajnom sudu. S postupkom na prekršajnom sudu nisam bio upoznat, nisam svjedočio i nikada nisam dobio presudu. Zvao sam na sud i rekli su mi da su presudu objavili na oglasnoj ploči. Što sada se tu da napraviti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija