Jump to content

matej030

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A4 Naslov: Obavijest podnaslov: pocinitelju prekrsaja prekrsaj: upravljanje vozilom za vrijeme zabrane upravljanja vozilom pise tko je to izdao potpisao sam to
  2. zahvaljujem na brzom odgovoru na nalogu nije navedena kikakva preporucena kazna. pise samo kada sam vozio, gdje sam vozio, i da imam pravo zalbe na to. dali mogu ocekivati 5000kn i 12mj dodatne zabrane, bez zatvora, ili postoji mogućnost da se dobije i manje? i dal je realno ocekivati smanjenje na te minimume ili je to nerealno? takoder dali ima utjecaja cinjenica da sam imao zabranu zbog voznje po utjecajem alkohola sto nije isto kao ovo, pa dali u zalbi mogu napisati da nisam ranije bio kaznjavan zbog ovakvog prekrsaja ili se ovo svejedno smatra drugim prekrsajem pa ne mogu to navoditi u zalbi?
  3. pozdrav, molim vas da mi odgovorite na par pitanja i date savjet. vozio sam za vrijeme zabrane voznje. prosle godine sam vozio pod utjecajem alkohola i zbog toga dobio zabranu voznje. na to se nisam zalio i dobio sam zabranu voznje u trajanju 6 mjeseci i novcanu kaznu 1100kn. danas, za vrijeme trajanja zabrane, sam vozio i ulovili su me. na licu mjesta sam dobio sam rjesenje o prekrsaju na koje bi se zalio. prijavljeno mjesto stanovanja mi je u Virovitici, tamo je i auto registriran, a uhvacen sam u Zagrebu gdje radim ali mi je prebivaliste u Virovitici. Za zalbu znam da trebam priznati krivicu i objasniti olakotne okolnosti ali ne znam dal da navodim da mi je potrebno zbog posla. Takoder mogu li navesti lose financijsko stanje za umanjenje kazne. zbog toga me muci to sto nisam prijavljen u zagrebu a tu radim. molim vas za savjet, na koji nacin i kome da se zalim te sto mogu ocekivati, kakva je maksimalna a kakva minimalna kazna i koja je sansa da mi uvaze zalbu. unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija