Jump to content

zdenko007

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zdenko007 objavio

  1. Polica pokriva svu telekomunikacijsku opremu koja je bila ugrađena na dan sklapanja kaska i oni to i ne osporavaju da je moguće to naplatiti i da imam pravo samo da lopov nije rekao da auto nije bio zaključan jer imam pravo ako je izvršena krađa oni pokrivaju vrijednost do 500 eura.
  2. Osuđen je za krađu kada su to rekli pitao sam u odvjetništvu dali može biti provalna krađa oni su rekli da je krađa krađa ne postoji kažu provalna krađa takvu terminologiju ima samo osiguranje iako kod njih stoji da se isplaćuje ako je izvršena krađa,provalna krađa. Oni kažu da vozilo nije bilo osigurano odnosno nije bilo zaključano odnosno vjeruju lopovu jer on kaže da nije bilo zaključano nije li normalno da se lopov koristi lažima nebili profitirao ali mu nije prošlo jer mu sud očito nije povjerovao ali mu osiguranje vjeruje.
  3. Molim za pomoć ja sam imao provalu u auto iz auta su otuđili sve što su mogli između ostaloga i handsfre uređaj koji je po kasku osiguran.Zvali smo policiju oni su napravili uviđaj podnjeli kaznenu prijavu za provalu prijavio sam štetu osiguranju. Oni odgovaraju da da nema štetnog događaja i da neće isplatiti štetu jer u kaznenoj prijavi piše da je izvršena krađa a ne provalna krađa i zato što na vozilu nema oštećenja i nezna se kako ga otvorio kažu oni priznaju samo ako je razbijen prozor ili odvaljena vrata.Nakon nekog vremena policija je otkrila počinitelja i podnjela kaznenu prijavu osiguranje mi je reklo ako je tako da samo dostavimo iz državnog odvjetništva prijavu i sve je u redu u međuvremenu je bio i sud i isti je osuđen za krađu i nije se žalio presuda je pravomoćna. Osiguranje sada ne želi isplatiti štetu jer je lopov izjavio u obrani da je auto bio otključan i oni kažu da opet nema štetnog događaja iako je auto bio zaključan. Dali je moguće podnjeti parnicu za naknadu štete jer ne mogu vjerovati da je lopov osuđen i da njima to nije dokaz.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija