Jump to content

deninjo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mislim taj zakon nema veze s ničim. shvaćam ako su to maloljetnici ili stvarno podmetanje kakve droge s smrtnim posljedicama ali ako dva odrasla čovjeka skupa popuše joint koja je stvar u tome tako kažnjiva. zanima me dali mogu i kad ako dobijem poziv za svijedočenje tražiti da me se ispita u nekoj primjerenijoj prostoriji i kako to ide?
  2. najveći apsurd šta i nismo zapalili u autu ali smo prema navođenju policije i povjerenju jednostavno rekli da je bilo u autu ne znajući prema njihovim riječima da je to kazneno dijelo. pošteni smo i priznali znajući da smo napravili prekršaj da bi na kraju uvalili sve moguće čega je bilo i čega nije. no dobro odvjetnik je angažiran pa mislim da ćemo moć dokazat da nije bilo sve tako. punoljetni smo debelo i mislim da nebi trebale bit izrečene velike kazne. ima tko iskustva s takvim optužbama.
  3. pozdrav svima. imam neka pitanja za stručnije! naime ja i prijatelj uhvaćeni smo nakon pretresa auta sa 2g marihuane koja je bila njegova ali smo priznali da smo zapalili, šta je bilo koji sat ranije. meni nema nikakve prijave dok su njemu stavili kazneni za omogućavanje trošenja i prostora. sud je za koji dan a ja nisam dobio nikakav poziv kao svjedok šta sam očekivao. zanima me koliko tu može biti rasprava prije kraja te agonije jer sam jako uznemiren od toga. i dali imam pravo da me zastupa odvjetik umjesto mene kao svjedoka ako me pozovu jer imam strah od suda i mislim da neću moć ni blizu! nikad prije nismo kažnjavani! hvala svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija