Jump to content

Mateo77

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Svoju med. dokumentaciju trebaš odnjet u područni službu HZZO(Split) te je predati i zatražiti 100% bolovanje.Sad ti sve zavisi na koju šifru si otvorio bolovanje i može li ili hoće komisija koja će to obrađivat dovest u vezu sa domovinskim ratom.Bilo bi dobro ako imaš status HRVI pa se toga držat.Posavjetuj se sa svojim izabranim lječnikom opče prakse!
  2. Nema opasnosti,ono šta si dobio ostaje sigurno.Budi uporan i sretno.I ja sam bio u sl.situaciji:sa 50-50 do 80-20.
  3. Nismo se dobro razumili kolega,još nisu donesene nikakve presude nego dolaze na naplatu troškovi održanih ročišta za one koji su povukli tužbe kao i za one kojima je to još u postupku!Znači troškovi i ovrhe idu a završetku se ne nadzire kraj!Pitanje je i glasilo jeli itko dobio kakvu presudu?Pozitivnu ili negativnu.
  4. Bez civilnog staža ,odmah pripadnik gardiske brigade,ima gardiski kao i dodatak za otežane uvjete pa je to možda razlog za visok PBV!
  5. Malo gledao po starom rješenju i po tablici i našao da mi je PVB 1,5712 i kad se to ubaci ispada točno kao i u rješenju.Novi rezultat izlaska na komisiju je 80-20.Rješenje se još čeka.Pozdrav
  6. Isto je i kod mene a koliko sam dobio info i ostali iz ove ture su dobili dionice te dvi hotelske kuče.Jedna stoji tako tako a druga nikako!
  7. Stižu rješenja za HRVI dionice fonda za privatizaciju za one koji su zamolbu predali u 11 mjesecu 2006g.Vrijednost paketa nešto manja od nominalne.
  8. Tu info. sam danas dobio od prjatelja iz brigade koji je jučer dobio ovršni zahtjev na taj iznos a u vezi sa tim parničnim troškovima jer smo odustali o tih tužbi prije 3 god.kao i dosta ostalih pripadnika brigade:Ništa bolje nisu prošli ni oni koji nisu povukli tužbe jer i njima dolaze ovršni postupci za održana ročišta.U pravu si da smo se trebali malo više raspitati i savjetovati ali tad su svi govorili da je to 100% dobiveno kao i svi odvjetnici koji su pročitali te ugovore a vidi kako je ...Tužba je bila pokrenuta dok su još postojale čiste pravne mogućnosti isplata zaostataka po ugovoru vezano za rok od 3 god.
  9. Izgleda da je naša država opet krenila u naplatu parničkih troškova a u svezi podignutih a poslje dijelom i povučenih tužbi pripadnika gardiskih brigada po tkz. zelenim ugovorima.Naime ne samo da nisu ispunili nijedan članak ugovora nego sada traže prosječno 10tak tisuća kn troškova po tužbi.Pitanja:Dali je itko dobio odnosno izgubio spor ili se to idalje odugovlači u nedogled a troškovi idu i jel nekome već napravljena naplata ili ovrha po toj tužbi?Pozdrav svima na forumu i svim hrvatskim braniteljima!
  10. Možeš poslat prvostupanjsko i naknadno im dostavit drugostupanjsko.Ništa ne gubiš jedino dobivaš na vrimenu jer ćeš prije doć na red za dionice a to je oko 13 mjeseci od kad su zaprimili predmet tj.zamolbu za dodjelu.Pošalji preporučeno sa povratnicom!
  11. Majstore sve stoji kako sam rekao.Trenutno 5009 kn. Rješenje je bilo na 4820 a ova razlika postupno u 2 puta po malo.Pozdrav! .P.S čekam rezultate ponovnog izlaska na komisiju pa čemo vidit ima li promjena u omjeru.
  12. Koliko znam trebaš još dobit obavjest od SDA(Središnja depozitarna agencija) o upisu dionica a nakon toga dat nalog za prodaju u bilo kojoj brokerskoj kući.
  13. Sljedeće godine navršavam 59 g i 6 mjeseci,i tada cu imati 35g radnog staža.Imam li pravo i na starosnu mirovinu sa obzirom da uz to imam i vrijeme benificija kao branitelj i dragovoljac u trajanju od 5 g(90-95) tj pridodaje li se to u mirovinski staž?
  14. Trenutno 5000 kn sa zadnim povečanjem.Ostali pod. narednik,DVO-gardijska brigada,40% HRVI,Časan otpust i mirovina od 4.2006.
  15. U mirovini ima 2 god. sa 40% HRVI i općom nesp. 50-50. Predao novu med. dokumentaciju i obradu zbog pogršanja te dobija poziv za ponedjeljak u područni ured mirovinskog.Šta mogu očekivat i dali oni na komisiji u područnom sve rješavaju ili predmet opet ide u Zg na ......Koliko sve traje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija