Jump to content

nanslam

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je nanslam objavio

  1. Revizija ili zahtjev za zaštitu zakonitosti i imaš obnovu spora kao izvanredni pravni lijek u upravnom sporu i redovni ti je žalba kad je propisana zup-om. Sud za sukob nadležnosti rješava Viši upravni sud mislio je da mu kažem za šta je sve nadležan a upravne ugovore sam učila iz one prezentacije iz državne škole za javnu upravu. Hvala nanslam nadam se da ću položiti drugi put samo se bojim da me opet on ne zadesi jer za VSS moraš sve znati kako nam je rekao bila ti doktorica ili informatičar to ga ne zanima. Gledala sam poslije ispita njegova pitanja ima ih na tri stranice sve članke izvučene iz zakona.

     

    HVALA i SRETNO!! NE BOJ SE. NEĆE TI BITI DRUGI PUT. 100%

    AKO I BUDE (A NEĆE), BUDI SIGURNA DA ĆEŠ ZNATI ŠTO TE PITA.

  2. ...pitao me je koji sud rješava sukob nadležnosti, pilao me je po Upravnim ugovorima i po reviziji kao redoviti pravni lijek u upravnom sporu. ...za elektroničku dostavu kad se smatra da je akt zaprimljen

     

    Suosjećam s tobom, vecka. Žao mi je. Drugi ćeš put sigurno proći.

    Molim te odgovore na ova tvoja pitanja koja su gore izdvojena. Izdvojeno je ono što ne znam.

    Gdje piše to za reviziju? Koji je sud za sukob nadležnosti? Gdje piše za upravne ugovore? Pa po tome nije dovoljan samo zakon (ili je????)

    Prestrašno!! :-?

  3. Dani13, i meni trebaju identicni materijali. Molim te, koja je to Uredba? U Uredbi o postupku, načinu polaganja i Programu DSI, procisc.tekst, NN 61/06, 145/12, nas uopće nema. Ako si u međuvremenu položila, molim te da mi pomogneš. Što su pitali? Imaš materijale?

     

    Ažurirano

     

    Dani13, i meni trebaju identicni materijali. Molim te, koja je to Uredba? U Uredbi o postupku, načinu polaganja i Programu DSI, procisc.tekst, NN 61/06, 145/12, nas uopće nema. Ako si u međuvremenu položila, molim te da mi pomogneš. Što su pitali? Imaš materijale?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija