Jump to content

nanslam

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. HVALA i SRETNO!! NE BOJ SE. NEĆE TI BITI DRUGI PUT. 100% AKO I BUDE (A NEĆE), BUDI SIGURNA DA ĆEŠ ZNATI ŠTO TE PITA.
  2. ...pitao me je koji sud rješava sukob nadležnosti, pilao me je po Upravnim ugovorima i po reviziji kao redoviti pravni lijek u upravnom sporu. ...za elektroničku dostavu kad se smatra da je akt zaprimljen Suosjećam s tobom, vecka. Žao mi je. Drugi ćeš put sigurno proći. Molim te odgovore na ova tvoja pitanja koja su gore izdvojena. Izdvojeno je ono što ne znam. Gdje piše to za reviziju? Koji je sud za sukob nadležnosti? Gdje piše za upravne ugovore? Pa po tome nije dovoljan samo zakon (ili je????) Prestrašno!!
  3. Svaka čast!! Čestitam! Pliz, kojim propisima se uređuju prava državnih službenika i iz čega učiti EU? Gdje piše o tim fondovima? EU me najviše brine jer ne znam otkuda učiti
  4. Dani13, posebni dio moraš učiti prema Uredbi točka XLVIII, članak 6? Ne članak 2?
  5. Dani, srce si!! Mislim da si na pravom putu. Uzmi rjesenja za godisnji, placeni dopust, prijam...sva rješenja! Nekima je bilo da napišu neupravni akt (piše tu na forumu). Mislim da ćeš rasturit! Sretno i javi kako je bilo!
  6. Dani13, i meni trebaju identicni materijali. Molim te, koja je to Uredba? U Uredbi o postupku, načinu polaganja i Programu DSI, procisc.tekst, NN 61/06, 145/12, nas uopće nema. Ako si u međuvremenu položila, molim te da mi pomogneš. Što su pitali? Imaš materijale? Ažurirano Dani13, i meni trebaju identicni materijali. Molim te, koja je to Uredba? U Uredbi o postupku, načinu polaganja i Programu DSI, procisc.tekst, NN 61/06, 145/12, nas uopće nema. Ako si u međuvremenu položila, molim te da mi pomogneš. Što su pitali? Imaš materijale?
  7. Molim nekoga da mi odgovori koji su pravni izvori ako netko radi u odjelu za opće poslove Unaprijed hvala! Ažurirano .....radi se o pravnim izvorima za posebni dio
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija