Jump to content

zcvitk18

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma kužim full, vozim desetak godina i nemam udesa.. baš nikakvih imam klinca od 9.. i kad vidim ovakvo sr... vidim da te godine ne znače ništa... vozila sam 50 ili 60, išla sam radit, 7:15 ujutro, nisam pila nisam divljala, tip mi je izletio i to je to ... i sutra mi netko može izletit i pitanje što se može mimoići a što ne... nego ja bih radije svom malcu kupila nešto za 1600,00 kuna nego punila proračun.. no što je tu je bed luck.. ili možda good luck .. neznam ni sama.
  2. sve jasno... samo me je interesiralo da li je to normalno... vjerovatno kao i mnogim drugima stvar mi je izgladala potpuno pod kontrolom... i nisu samo novci.. dva boda i mjesec dana vozačka na panj.. a da li se žaliti? (recimo na okolnost zbog kojeg sam zapravo prešla u drugu traku, jer zaista nisam tu namjeravala preticati)
  3. Slučaj je bio slijedeći: "prema prekršajnom nalogu" Kretala sam se glavnom ulicom i na raskrižju sa sporednom cestom na kojem ja imam pravo prvenstva započela radnju preticanja naravno samim time prelazila punu crtu ali da sve bude još bolje iz suprotnog smjera dolazi policijsko vozilo, koje je kaže moralo naglo kočiti i skrenuti udesno da nebi došlo do nesreće... Vjerovatno izgleda strašno! Napomena - moja strana ceste ima jedan kolnički trak, a suprotna dva traka .u kojoj je on bio u meni krajnjoj lijevoj. No ipak, priča je do raskrižja ista ali iz ulice s moje desne strane u moju traku ulazi (ulijeće) kombi... kako je na cestu IZLETIO (zapravo me je i malo uplašio) vidim da u srednjoj traci iz suprotnog smjera nema nikoga i na ocjenim da ga moram mimoići jer ćemo se možda "poljubiti" i. I sve je to prošlo zapravo jako dobro, ali policajac u službenom vozilu koji je bez imalo kočenja i bacanja ikuda prošao pokraj mene se lagano okrenuo na cesti i nakon nekoliko metara upiranjem prsta u stranu me zaustavio. Kada sam stala (vidno uzrujan i ljutit) tražio me vozačku i rekao da sam preticala na raskršću na punoj crti.. Na što sam mu ja rekla da jesam i da je i on vidio da mi je kombi oduzeo prednost. On na to nije ništa rekao već je otišao u auto. Vratio se dao mi vozačku i rekao doviđenja. I ok mislim ja čovijek je vidio da sam morala tako reagirati i odem ja. Nakon četiri mjeseca dobijem ja 300 kuna za raskrižje, 300 kuna za punu crtu, i 1000,00 kuna zato što je službeno vozilo kočilo i skretao u desno (a bio je u skroz drugoj traci)... Prvo potpuno je neistinito to o njegovom kočenu, a drugo zar nije trebao sastaviti zapisnik u kojem je dakle morao navesti i meni olakotnu okolnost izletanja tog kombija pa čak ga možda isto tako zaustaviti. Zar me on nije trebao upozoriti da će me zapravo kazniti.. . Nismo stajali nigdje gdje smo ugrožavali promet. Mogli smo stajati još pola sata.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija