Jump to content

bigolobigica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ali ako se odluci ponovno ga prijaviti/registrirati, uz tu punomoc sta sam dal bi mogao sta ne? p.s.registarske oznake sada pripadaju drugom autu
  2. ovako, 2011 sam na nagovor dala punomoc za auto da se moze prodati, registrirati, voziti itd. Kupoprodajni nije napavljen. Prije par dana sjela mi je ovrha iz 2012 jer tablice nisu vracene u roku od 15 dana po isteku registracije. Sada se auto nalazi kod sasvim neke druge osobe-napravljen je kupoprodajni ugovor koji je potpisao moj opunomocenik (ja to nisam ni znala) i taj auto novi vlasnik nije prenio na sebe nego je jos uvijek na meni. Saznala sam da je auto odjavljen 2013. Kako da ja taj auto maknem sa sebe u potpunosti?? Razmisljala sam malo ; posto novi vlasnik nije nigdje upisan osim na kupoprodajnom, on moze napraviti novi ugovor na moje ime i za kupca staviti nekog treceg i rec mom opunomoceniku da ga potpise i da ide s novim vlasnikom ga registrirat sta ne? Sto mi je ciniti?
  3. Postovani, imam pitanje i nadam se da mi netko moze pomoci! Od 01.10. sam dobila ugovor na odredeno (najprije na mjesec dana, pa na dva, i sad trenutno dobivam po tri mjeseca - trenutno do 30.06. s time da ce mi i dalje, vjerujem, produzivati), s 14.04. sam otisla na komplikacije u trudnoci i posto nemam dovoljno staza dobivati cu mjesecno cca 830 kn. Termin mi je 17.10. a moje pitanje glasi - Moze tj. smije li mi doktor otvoriti porodiljni 02. ili 03.10. s obzirom da 01.10. punim 12 mjeseci staza te bi tako dobivala punu placu koju sam imala prije komplikacija (to mi je receno u hzzo-u)? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija