Jump to content

ja30

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan, evo nadam se da cu Vam malo pomoci. Ja sam djete iz takve veze. Moja mama je uradila slijedece, na Sudu dala izjavu da se odrice alimentacije i bilo kakve obveze mog oca prema meni,Sud je to potvrdio i tako ni zasta vise nije trebala njegova saglasnost. Sretno!
  2. Postovani, Molim Vas za savijet. Zanima me slijedece: posto sam trudna i moj partner i ja neplaniramo se vjencati zanima me kako ide s prijavom djeteta u Hrvatskoj. Ja sam drzavljanka BiH s boravkom u Ceskoj, otac djeteta je drzavljanin HR i djete ce se roditi u ZG, zanima me koja je procedura prijave kao i to ako je otac prijavljen na adresi u Rijeci da li djete moze da bude prijavljeno na adresi u ZG gdje se ja trenutno nalazim iako nisam drzavljanka HR. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru
  3. Postovani, molim Vas za savjet. Drzavljanka sam BiH,dobila sam ponudu za posao, strana firma otvara predstavnistvo u Zagrebu i mozete li mi reci koja je procedura da ja kao stranac dobijem radnu ili poslovnu dozvolu za rad u odredjenoj firmi u Zagrebu. Hvala vam unaprijed S postovanjem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija