Jump to content

mpd

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. To je obiteljska firma.Tada je moj svekar bio vlasnik.Prije toga sam tu bila prijavljena i do tad sam bila na porodiljnom.Do tada je sve plačeno i poslije te godine je sve plačeno,Knjigovođa koji je tada vodio knjige kaze da nisu tada imala novaca za plače a moj svekar govori da to nije istina da je bilo novaca i da su plačali ono što bi knjigovođa obračuna.Jedno i drugo govore da nisu krivi i da mi ne mogu pomoć.Sta se točno dogodilo ja neznam dli sam trebala bit odjavljena pa me se zaboravilo odjavit ili jeknjigovođa mislio da sam jos na porodiljnom neznam.Sad je vlasnik firme moj suprug i ja sad moram to rješit pa sam mislila poništit tu godinu(sigurno to neće ić tako jednostavno).
  2. Kakva je procedura za poništit radni staž.Što je sve potrebno.Naime 2002 godine dogodio se propust vodila sam se kao zaposlena a nisam radila nema obračuna plaća za godinu dana i sad bih poništila tu godinu staža.Hvala na odgovoru.
  3. dali ti mogu uzet dječji doplatak ako nemaš zaštićeni račun
  4. a npr ako je neko vozilo na firmi d. a dođe ga registrirat osoba koja ima duga dali će moć registrirat vozilo
  5. pročitala sam da u registar ulaze oni koji nemaju novca koji se može ovršiti.meni je stiglo rješenje o ovrsi zapljenit će mi plaću dok ne naplate kaznu.znači da ja ne ulazim u registar i mogu registrirat auto.jeli je to istinito.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija