Jump to content

DanyTargaryen

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je DanyTargaryen objavio

  1. Kazna je za parkiranje na nedozvoljenom mjestu (komunalni redar). Oko zgrade nema dovoljno parkinga i svi parkiramo i na 2 "podesta" iliti kolna  prilaza koja zapravo ne vode na nikakva vrata/ulaz, ali se nalaze uz samu zgradu. Br.zgrade na ciji sam podest bila parkirana je 21, a na kazni je napisano da sam bila parkirana uz zgradu 23.

    Screenshot_20240319_183536_Maps.jpg

  2. Pozdrav svima!

    Pišem vam u ime svoga dečka koji je doživio jednu veliku nepravdu, ako netko ima ikakav savjet - samo neka kaže.

    Naime, u petak ili subotu ovog vikenda izgubio je poslovni mobitel (od firme) misleći da je ostao u firmi. Nakon što je danas shvatio da ga nema, odn. da je mobitel ili ispao negdje ili ukraden, otišao je sa šefom u VIP kako bi prekinuli pretplatu za tu karticu. Tamo su to i učinili međutim dobili su šokirajuću vijest:

    Taj netko (tko je našao mobitel) je nabio 5000kn račun na način da je stalno zvao Alžir i Bugarsku, operater je rekao da je svaki poziv bio po 500kn otprilike te da oni to ne mogu otpisati i da neka odu na policiju.

    Na policiji su mu rekli da oni tu ne mogu ništa, jer ako je taj netko i pronašao mobitel, nemaju ga za što optužiti (jer onda kao mobitel nije ukraden), a i da nema šanse da će ga naći.

    Nakon toga, dečko je u ispisu brojeva našao par poziva prema hrv.br. te dobio nekog Arapina koji zna engl. te mu rekao da je čovjek koji ima taj mobitel Mustafa i da je smješten u hotelu Porin kao azilant. Nakon što je otišao tamo, rečeno mu je da oni imaju puno Mustafa i da mu ne mogu pomoći.

    Znači na kraju dana, sam je morao obavljati posao koji je trebala policija, iz VIP-a nisu htjeli locirati mobitel po signalu niti išta slično.

    Molim Vas ako imate ikakav savjet kako opravdati sa sebe taj račun pošto mi je dečko u teškoj financijskoj situaciji - radi za mizernu plaću, a majka mu je k tome bolesna i slijepa.

     

    Unaprijed hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija