Jump to content

abc1234

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je abc1234 objavio

  1. Pozdrav,

    Ukoliko osoba skuplja potpise za predstavništvo stanara, a umjesto vlasnika stana se potpiše rodbinski povezana osoba, može li osoba koja skuplja potpise kazneno odgovarati za isto?

    Konkretno, osoba je predala potpise upravitelju, međutim potpisi nisu prihvaćeni, te trenutno pred. stanara prijeti tužbom zbog prevare.

    Hvala.

  2. Poštovani,

     

    Nakon potresa smo dobili stambeni kontejner za baku i djeda kojima je kuća bila oštećena i nesigurna za stanovanje. Nakon nekog vremena kuću smo obnovili i oni su se vratili unutra.

    Sad kad su baka i djed fizički i psihički sigurni, željeli bismo nešto napraviti s tim kontejnerom. Problem je što vlasništvo glasi na djeda, koji ima zdravstvene probleme i nije u mogućnosti donositi odluke.

     

    Stambeni kontejner smo dobili kao pomoć, te u ugovoru stoji kako se on ne smije prodavati, nasljeđivati niti poklanjati.

    Koje su nam opcije? Možemo li tražiti aneks ugovora? Vrijedi li takav vrlo obvezujuć ugovor?

     

    Lijep pozdrav

  3. Krenite od početka, je li bila riječ o tužbi radi razvoda braka (pa povjeravanje djece u tom "paketu") ili se samo traži povjeravanje djece?

     

    U svakom slučaju, ako je tužba sastavljena tek prije 10tak dana, dok sud obavi početni dio, czss svoje, kad bi k tome čak zanemarili nepozivanje, u najmanju ruku su.... "vrrrrrrrrlo ekspeditivni".

     

    Samo se traži povjeravanje djeteta. A zanimljivi su brojni detalji u tužbi. Imate li savjez što učiniti?

  4. Tako je.

    Ja sam se bio pojavio sva 3 puta dok se druga strana nije pojavila niti jednom mada su joj pozivi uredno poslani. Oni su tako sve i zapisali ( sročili svoj zapisnik tj. svoje mišljenje) i poslali na sud koji je prihvatio mišljenje centra. Sve skupa na socijalnoj je trajalo oko 3 mjeseca.

    Dakle, ja nisam niti jednom dobio poziv, a tužba je sastavljena prije desetak dana. Što znači da netko petlja i namješta, ako se ne varam. Imam li pravo?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija