Jump to content

Sanja Legac Gagić

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ...hvala na odgovoru...mada mi nije jasno zašto ne mogu dobiti rješenje da je bolest posljedica rata ako su to potvrdili i vještaci (i psiholog i psihijatar)...problem je u tome što onda imam pravo na 100% bolovanje... Ažurirano ...hvala na odgovoru...mada mi nije jasno zašto ne mogu dobiti rješenje da je bolest posljedica rata ako su to potvrdili i vještaci (i psiholog i psihijatar)...problem je u tome što onda imam pravo na 100% bolovanje... Ažurirano ...hvala na odgovoru...mada mi nije jasno zašto ne mogu dobiti rješenje da je bolest posljedica rata ako su to potvrdili i vještaci (i psiholog i psihijatar)...problem je u tome što onda imam pravo na 100% bolovanje...
  2. Poštovani, molila bi za pomoć jer sam se pogubila u ovom ludilu koje vlada oko nas. Dragovoljac sam domovinskog rata od 1991. do 1996. Unazad 4 godine su se pojavili simtomi PTSP-a i od tada se aktivno liječim (svaki mjesec psihijatar, 4 dnevne bolnice, 1 hospitalizirana). Trenutno sam na bolovanju neprekidno od 08. mjeseca 2012. godine pa su mi u skladu s novim zakonom bolovanje srezali na 50%. Podnijela sam zahtjev za priznavanje bolesti kao posljedice rata i dobila odbijenicu jer mi nedostaje drugostupanjsko rješenje MORH-a ili MHB glede statusa HRVI iako po zakonu isti ne mogu dobiti. Samohrana sam majka 2 djece, živimo u podstanarkom stanu i ja zaista ne znam što da radim i kako dalje. Ako ima tko kakav savjet bit ću veoma zahvalna!
  3. Poštovani, molila bi za pomoć jer sam se pogubila u ovom ludilu koje vlada oko nas. Dragovoljac sam domovinskog rata od 1991. do 1996. Unazad 4 godine su se pojavili simtomi PTSP-a i od tada se aktivno liječim (svaki mjesec psihijatar, 4 dnevne bolnice, 1 hospitalizirana). Trenutno sam na bolovanju neprekidno od 08. mjeseca 2012. godine pa su mi u skladu s novim zakonom bolovanje srezali na 50%. Podnijela sam zahtjev za priznavanje bolesti kao posljedice rata i dobila odbijenicu jer mi nedostaje drugostupanjsko rješenje MORH-a ili MHB glede statusa HRVI iako po zakonu isti ne mogu dobiti. Samohrana sam majka 2 djece, živimo u podstanarkom stanu i ja zaista ne znam što da radim i kako dalje. Ako ima tko kakav savjet bit ću veoma zahvalna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija