Jump to content

antištić

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kuća je legalno sagrađena,zemljište se nalazi uz kuću,a u katastru stoji da jed vlasni rh,pa me zato interesira postupak otkupa
  2. Kojim redoslijedom se vrši otkup građevinskog zemljišta koje je vl. RH-e,koje je već trideset godina u mom posjedu.Kako provesti postupak i na koji način.Kuća je sagrađena prije više od 40 godina,a za taj dio mislim da nema nitko interesa osim moje obitelji obzirom da je na takvoj poziciji.Tko određuje cijenu obzirom da se nalazi u vrlo atraktivnom gradu i ateaktivnoj poziciji.
  3. Prije 40-ak godina moji roditelji su kupili 1/2 parcele koja je iznosila 600 m2/o tome postoji ugovor da se ista podijeli po 300 m2/ a ta pacela je imala dvije kat. čestice od kojih je jedna iznosila 360m2 a druga 240 m2 s tim da je on svoju kuću sagradio na većoj parceli.Prije nekoliko godina su pod pritiskom potpisali da susjedu pripada veća parcela a nama manja i time smo jako oštećeni a o čemu je napravljen i ugovor.Kada smo počeli raditi legalizaciju objekta i sređivati lokaciju pojavilo se i to da je naš dio kuće na njegovoj čestici što on nije negirao nego nam je darovnim ugovorom vratio taj dio posjeda.Obziorm da je njegova lokacija tj.čestica veča i danas za 40m2 da li imamo mogućnosti se izboriti za pravednu podjelu i dali taj ugovor u kome je vidljivo da je zemljište kupljeno po pola tj. svatko dobiva po 300m2.Šta raditi,molim za pomoć jer smo izigrani i prevareni.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija