Jump to content

Samo Deny

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala ti na pomoći, imaš od mene zvjezdicu, bilo mi je bitno da dobijem nekakav odgovor danas
  2. ja kad sam kupio motor bio je friško registriran, vozio sam se do isteka rege i onda odjavio njegove tablice i uzeo nove SB tablice i registrirao na svoje ime.. a prepisaniju i porez sam platio odmah kad sam kupio motor.. mogu li tu kopiju ugovora ovjeriti kod bilo kojeg javnog bilježnika? hvala na savjetu!
  3. Pozdrav, naime 2014 sam u Zagrebu kupio motocikl od tipa s oglasnika. odmah smo ga prepisali na licu mjesta i čim sam se vratio natrag kući u Sl. Brod platio sam i porez. motor je bio regan god dana... kad je rega istekla ja sam registrirao i u međuvremenu sam zagubio negdje kupoprodajni ugovor.. postoji li neki jednostavan način da si pribavim primjerak tog ugovora a da ne moram ići u Zagreb tražiti tipa koji mi je prodao motocikl? jer sutra mi ističe registracija.. imam fiskalne račune od naplate za kupoprodajni od strane javnog bilježnika i imam iz porezne papir da je porez plaćen..
  4. Pozdrav, ne znam dali sam ovo napisao u pravu rubriku ili ne, ako nisam ispričavam se, ovo mi je prvo pristupanje ikakvom forumu pa se ne snalazim. ono što me zanima je sljedeće, kupio sam motocikl u Zg, a on je registriran na Sisak, a ja živim u Sl. Brodu i htio bi mu produžit registraciju ovdje u Brodu ali čujem da bi prvo trebao odjavit motocikl u Sisku, pa me sad zanima mogu li produžiti u Brodu regu ili moram baš ići u Sisak i napraviti odjavu. hvala i lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija