Jump to content

Samo Deny

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Samo Deny objavio

  1. Kako si ga registrirao kad on više nije bio vlasnik?

     

    Idi u poreznu vidjet da li imaju kopiju ugovora,a i nju ćeš morat ovjerit.

     

    ja kad sam kupio motor bio je friško registriran, vozio sam se do isteka rege i onda odjavio njegove tablice i uzeo nove SB tablice i registrirao na svoje ime.. a prepisaniju i porez sam platio odmah kad sam kupio motor.. mogu li tu kopiju ugovora ovjeriti kod bilo kojeg javnog bilježnika? hvala na savjetu!

  2. Pozdrav, naime 2014 sam u Zagrebu kupio motocikl od tipa s oglasnika. odmah smo ga prepisali na licu mjesta i čim sam se vratio natrag kući u Sl. Brod platio sam i porez. motor je bio regan god dana... kad je rega istekla ja sam registrirao i u međuvremenu sam zagubio negdje kupoprodajni ugovor.. postoji li neki jednostavan način da si pribavim primjerak tog ugovora a da ne moram ići u Zagreb tražiti tipa koji mi je prodao motocikl? jer sutra mi ističe registracija.. imam fiskalne račune od naplate za kupoprodajni od strane javnog bilježnika i imam iz porezne papir da je porez plaćen..

  3. Pozdrav, ne znam dali sam ovo napisao u pravu rubriku ili ne, ako nisam ispričavam se, ovo mi je prvo pristupanje ikakvom forumu pa se ne snalazim. ono što me zanima je sljedeće, kupio sam motocikl u Zg, a on je registriran na Sisak, a ja živim u Sl. Brodu i htio bi mu produžit registraciju ovdje u Brodu ali čujem da bi prvo trebao odjavit motocikl u Sisku, pa me sad zanima mogu li produžiti u Brodu regu ili moram baš ići u Sisak i napraviti odjavu. hvala i lijep pozdrav.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija