Jump to content

jedimasterCRO

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znači... Prodavatelj 1, adresa iz ZK (stvarna sadašnja adresa)? Hvala na odgovorima!
  2. Pozdrav, nadam se da je ovo pravo mjesto za moje pitanje. Prvo da pojasnim situaciju... Kupujem nekretninu koja ima 5 suvlasnika (stambeni kredit). Dvoje suvlasnika živi u Srbiji, a na izvatku iz BZP stoji adresa na kojoj se nekretnina nalazi. Žena u banci mi je rekla da trebaju otići u MUP i tražiti potvrdu o povijesti prebivališta kako bi se dokazalo da su to ti suvlasnici. 1. Da li je još nešto potrebno? 2. Zanima me kako se onda ti suvlasnici navode na kupoprodajnom ugovoru? 3. Bojim se da ne potpišemo sve dokumente i isplati se kredit pa da na kraju imam problema sa upisom vlasništva iz nekog xyz razloga...šta će sve tražiti od dokumentacije za upis prava vlasništva? 4. Ako ima još nešto što nisam pitao a moglo bi biti kamen spoticanja molim Vas da mi naznačite. Unaprijed hvala!
  3. Određeno je da će se dug isplatiti na 18 rata od ponovne prijave na trgovačkom sudu. Problem je u tome što mislim da bivši poslodavac to nikada neće isplatiti, jer znam kakvo je stanje u toj firmi i kako se tamo radi. Mislim da je firma već okončala predstečajnu nagodbu i registrirala se kod trgovačkog suda, ali isplate još nisu počele.
  4. Firma je prijavila nas radnike kao vjerovnike i rekli su nam da je ta plaća ušla u predstečajnu nagodbu. Na sudu je firma prošla predstečajnu nagodbu, ako na to mislite pod pitanjem "je li postupak PS nagodbe okončan". Još jedno pitanje, ako zatvorim račun na koji mi je sjedala plaća da li mi može firma tu neiplaćenu plaću uplatiti na neki drugi račun?
  5. Molim za odgovor, jer ne znam na koji način se mogu naplatiti!
  6. Poštovanje, ne znam gdje i kome bi se obratio pa sam odlučio pokušati ovdje. Naime, situacija je ovakva. Radio sam u jednoj firmi godinu dana (pripravnički ugovor) i prva plaća (za prvi mjesec rada) mi nije isplaćena. Nakon toga je firma otvorila postupak predstečajne nagodbe gdje nam je rečeno da su naša potraživanja prijavljena i da su neisplaćene plaće ušle u predstečajnu nagodbu. Nakon toga, ugovor mi je istekao i ne radim više u toj firmi i s obzirom da uvelike vjerujem da ta plaća neće biti nikada isplaćena i da će otići u zaborav, zanima me da li je moguće naplatiti se? Kakva je procedura s obzirom da je firma prošla predstečajnu nagodbu? Još nešto, poslodavac je dogovorio sa sindikatom isplatu plaća na određen broj rata, ali s obzirom da ja nisam bio (niti jesam) član sindikata, sindikat nije mogao za mene pregovarati, jesam u pravu? I ja nikada nisam potpisao nikakav dokument kojim pristajem na te uvjete. Molim Vas, za odgovor da li je moguće, na koji način i kako/gdje se naplatiti i što je sve potrebno imati od dokumenata da bi se to moglo izvesti? Jer se ne želim odreći onoga što sam odradio. Unaprijed Vam velika hvala! Lijep pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija