Jump to content

jozefina

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dragi forumasi. Radila sam do 31.8.2010 , a na porodiljni krenula sa 1.9.2010. Do 4.11. bila sam na porodiljnom, a nakon toga sam iskoristila cijeli godisnji za 2011. Tako sam se dogovorila sa seficom i imam takvo rjesenje. Za 10 tak dana idem raditi. Imam li pravo na regres? Znam da su ga svi zaposlenici dobili. Sefica. kaze da nisam imala pravo ni na godisnji. Tj. da sam trebala dobiti godisnjeg onoliko dana koliko mjeseci sam radila. Je li to zbilja tako? Navodno sam trebala po zakonu (?) odraditi koji mjesec prije nego ostvarim pravo na g.o. Prema tome su zakljucili da na regres nemam pravo, a i izmedju ostalog i zbog bozicnice iz 2010. za koju tvrde da mi nisu trebali ni dati vec ju je trebala dobiti samo moja zamjena.
  2. Naravno da imam racune. Uredno poslozene u registratoru. Neke stvari smo dali raditi frendovima, pa nas je kostalo manje, ali imamo racune za materijal. Takoder smo fotkali cijeli proces renovacije. Imamo prije i poslije album. A na fotkama se lijepo vide i datumi. :thumbs:
  3. Suprug, ja i nasa beba zivimo u kuci suprugovih roditelja unazad godinu dana. U tom periodu smo financirali adaptaciju i renovaciju prizemlja gdje zive njegovi i kata gdje smo mi. Potrosili smo sve sto smo imali, a sada nakon ozbiljne svadje, :hudi: svekar koji je ujedno i vlasnik kuce, nas tjera van. Zanima me imamo li ikakvo pravo na povrat ulozenog ili smo totalno popusili? Ako nas ima pravo istjerati, postoji li ikakav zakon koji nas stiti dok ne nadjemo adekvatni smjestaj? Ja sam jos na porodiljnom a bebica nam ima samo 4 mjeseca. Nemamo vise novaca i za sada nemamo kuda. :bebac:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija