Jump to content

gbsk

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Definitivno škola za ubuduće!!! Hvala vam zaista na odgovorima
  2. Istina, tako je. Mislim da ste apsolutno u pravu s prijedlogom da odem do policijske postaje. To ću i učiniti već u ponedjeljak. Čovjek se ipak treba suočiti sa svojim djelima pa kako bude. Na kraju krajeva jedno veliko iskustvo, ipak znam da nikoga nisam oštetio, osim što sam oštećenu doveo u jako neugodnu situaciju ali joj nisam nanio materijalnu štetu i to mi je drago. A mene je ovo možda spriječilo da u budučnosti ne napravim i veću budalaštinu. Ipak nije toliko loše koliko je moglo biti. Kažem samo ako mi možete odgovoriti dali znate praksu možebitnih kazni za ovakvo nedjelo. Nezaposlen sam, doslovno na rubu siromaštva, pa s toga pitam i najviše se plašim novčanih davanja dobro lišavanje slobode da ne spominjem. Hvala!
  3. Puno, puno hvala je, kad sam već napravio što sam napravio vjerujem da ću stisnuti zube i otići tamo. Što je tu je. Još samo jedno pitanje ako je moguće. Iako bi meni i samo suđenje bilo dovoljna kazna dali znate praksu kazni za ovakva kaznena djela? Hvala još jednom zaista. Ažurirano Puno, puno hvala je, kad sam već napravio što sam napravio vjerujem da ću stisnuti zube i otići tamo. Što je tu je. Još samo jedno pitanje ako je moguće. Iako bi meni i samo suđenje bilo dovoljna kazna dali znate praksu kazni za ovakva kaznena djela? Hvala još jednom zaista.
  4. Jasno mi je, naravno, da nisam manje kriv vračanjem stvari. Jer ipak sam ih vratio tek kad sam uhvaćen. Kažem nemam čak ni ovdje na forumu namjeru da se pravdam, čisto me zanima možebitni epilog. Do postaje ipak ne znam da li imam toliko hrabrosti iako bi je i trebao skupiti i raspitati se. Ne znam da li je to moje neprivođenje nešto možebitno povoljno ili otegotno po mene? Znam da se oštečena sa društvom vratila u klub, toliko se sjećam. Zanima me da li (hipotetski) navedena može sutra otići u postaju i podići prijavu protiv mene!? Ažurirano usput, iskreno hvala na odgovoru!
  5. Ovako, imam veliki ali veliki problem. Bit ću skroz iskren jer se nadam da ću dobiti što precizniji odgovor na ćemu se u naprijed zahvaljujem. U jednom klubu sam ukrao žensku torbicu. Ni sam ne znam koji mi je bio, niti sam želio/očekivao neku korist, niti sam takva osoba, no desilo se (u alkoholiziranom stanju) što je najbolje tj. najžalosnije dotična osoba mi je čak netom prije platila piće. Sve u svemu nisam daleko ni stigao jer sam zastao na izlazu iz kluba, tu su redari i primjetili da se nešto događa, ubrzo je došao (ne sjećam se točno) i netko od prijatelja te osobe. Naravno da sam u sekundi od svih kolektivno dobio po glavi, višekratno. Pozvana je policija ali sam i prije njenog dolaska sve uredno vratio oštećenoj. E sad me zanimaju moguće sankcije po mene (dosta toga se ni ne sjećam jer sam bio alkoholiziran). Policija me je legitimirala ali nisam išao u stanicu. Zanima me da li tko može podići kaznenu prijavu ako je sve vraćeno? Zaista neznam što mi je bilo, evo i dok ovo tipkam tresem se sav. A kad sam izašao neki dan van bojao sam se da ne naletim na koga iz te priče i opet dobijem po glavi. Jako neugodno iskustno, velika škola i nedaj bože nikome!!! Molim Vas za odgovor. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija