Jump to content

krumy

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sada kada su predali na dorh bojim se da se vise ne.mozemo tjnemamo zasto obracati policiji ili?! To je toliko sve zakulicasto da sama pomisao me vec dovodi do ludila. 4 mjeseca uskraceno nam.je kretanje, nemogucnost obavljanja redovnih obveza bez da nam.je itko ista rwkao,pa.gdje to ima?! To nije.normalno. naprosto znaci sutra mi.netko.moze upasti u stan i rwci van to je.moje.i.nitko nece odgovarati. Strasno.
  2. Ahhh kratko kod.nas je relativan.pojam,ali nadam se brzom rjesenju. Jer je predmet zaveden.pod.ostalo. joj ljudi moji da mi je.netko.pricao ja bih mu rwkla da je to nemogucee
  3. Požurnica tj.naše ocitovanje je predano. Gospodja je rekla da je policija poslala izvide na razmatranje. E sad mene zanima postoji li rok za zurno postupanje?? Ili mozemo biti zakinuti jos mjesecima??? I naravno za to nitko nece odgovarati???
  4. Policija tj.doticni inspektor je predao predmet na dorh tek nakon sto smo.poceli stalno zvati i traziti objasnjenja. U dorhu je spis prazan i savjetovala nas je gdja da sastavimo dopis u obliku pozurnice sto evo upravo sada idemo predati jer je sve skupa suludo!!! 4 mjeseca ludila. S tim.da su nam.izdali novcanu.kaznu od.700 kn za neregistrirano vozilo koje.je.uredno osigurano i registrirano kao i svih godina.do sada. Dakle po meni sve apsolutno protuzakonito!!! Nitko nam nije "mogao" izdati sluzbenu potvrdu o predmetu. Samo su nas zonglirali od jednog do drugog. Sve ali sve kontradiktorno. Prometni policajci su isli na stanicu za tehnicki i ostali zateceni potjernicom i ponistenom registracijom,a vozilo uredno registrirano. Nije li sve sumnjivo??? Mutno?? Cudno???
  5. Ne mogu napisati razlog zasto su nam oduzeli auto pod fiducijom??? To su duzni napraviti
  6. Sve pise. No policija nije izvjestila uopce banku o tome. A auto je 4mj tamo. I svi sute. No oni cekaju kovertu i izmisljaju staaaalno nesto. Sve cemo ih tuziti. Druge nema, a i banka.ce poduzeti korake.
  7. Svi rade u tandemu!!! To su strahote koji su to lanci. Da je javni biljeznik to sproveo mi bi morali biti isto tako obavijesteni,kao i banka. No kako je netko treci potpisao ugovor u ime tog kamatara,nije nikad sproveden jer javni b nikad nije trazio osobnu. Zar je to nirmalno?! Dakle apsolutno sve je muljaza. Muz je dao izjavu,iako inspektor nije uopce htio pokazati na temelju cega nam oduzima auto,i tek nakon 4mj on to kao daje na dorh. Mi smo danas otisli u dorh i rekli su da spis nije nikome dodjeljen. Prakticki je prazan. Valjda vise u pp nisu znali kako bi odugovlacili vise,jer traze novac!!! Dakle da mi je netko pricao rekla bih da je to samo u filmu!
  8. Postovana,taj ugovor.nikada nije.sproveden od strane istoga. Donio ga je taj kamatar koji nije uopce potpisnik.ugovora. da je sproveden onda mi nebi placali zadnje 3 god porez registraciju i sve drugo. I auto je.pod.fiducijom banke. Dakle sve je.protupravno. Banka ce reagirati jer su u soku!!!
  9. Oni su sve predali dorhu,mi otisli danas provjeriti na.dorh i oni su zaprimili 22.7.to,ali spis je prazan. Nema postupanja pa.nam.je gdja rekla da sastavimo dopis u urudzbeni i trazimo auto nazad i navedeno sto.imamo. To vise nije.normalno, 4mj.auto stoji.parkiran pred pp. I banka nista o tome.ne zna. Go dolazi.nemamo kako nigdje. To vise nije normalno!!!
  10. Ali upravo pomocnik nacelnika nam je i dao takve informacije!!! Do doticnog inspektora nemoguce je doci,a pomocnik nacelnika jaze da on ne moze dati nikakve info!!!!! Mi smo vec ludi. Ici cemo na uskok!!
  11. Postovani banka je u soku. Smrdi sve. Dakle potpuno je sve protuzakonito. I sada traze kako su rekli ponudu inspektor,netko iz dorha i posrednik!!! Mi smo u soku!!! Ludi smo vec od svega toga!!! Ici cemo.na.uskok. nema druge. Rekli su nam.do 16.8.ponudi cekaju!!
  12. Molim pomoc!! Prije 4 mj.policija zaustavlja muza na cesti i govori da nam je auto na potjernici i da imamo nevazecu registraciju!! Muz u soku odlazi s njima do stanice za tehnicki u kojoj vide da je auto uredno registriran i osiguran. Odvozi auto u pp,gdje dobiva zapusnik o oduzimanju na kojemu nije naveden razlog,samo podaci o vozilu,i odbija to potpisati!!! Na pitanje zasto se auto oduzima,odgovor je znas ti dobro. Naime u pp je dosao lik sa kupopr.ugovorom koji je kamatario mog muza,a koji nije potpisao ugovor,vec ga je potpisao netko 3.u njegovo ime jer u tandemu radi sa biljeznikom. Ugl. Auto je u fiduciji od str.banke i vec 4.mjeseca ga drze u pp,bez iti jedne informacije. Muz je izvijestio banku i oni su se sokirali!! Naime taj koji se pojavio sa tzv.ugovorom imao je nekoga u policiji pa su to pokusali na taj nacin. No sada od nas lovu traze i sluzbene osobe!!! E da a moj muz je doticnog prijavio za kamatarenje odmah kad je pocelo u pp sa svim sms porukama i detaljima. I imaju to u arhivi. No kako je od tada proslo gotovo 3godine,nije nista dalje poduzimao. A zohar se nakon 3god javlja i poziva na nesto cega uopce nije potpisnik!! U muriji kada zovemo ili idemo svski put je doticni inspektor na go,stalno izgovori. Svi su u tandemu i igri. Nevjerojatno koliko. Razmisljamo ici na uskok kjer to naprosto nije normalno. Banka ce aktivirati svoj pravni tim i kazu da je to sve sto nam rade kd. Molim savjet,sto vi mislite?!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija