Jump to content

tonka35

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tonka35 objavio

  1. Izvadak iz KE-a treba za poslove u policiji, vojsci i tako. Meni su rekli da mi samo treba potvrda o nekažnjavanju i mislim da će sve biti uredu. Ipak je posao u banci, a za to mi ne treba izvadak iz KE-a. Puno hvala.
  2. To je bilo relativno rano. Trenutno nemam 24 godine, ali sam 18 prošla i poršlo je 4 godine. Koliko se sječam oni su meni rekli da ne bi trebala imat problema oko zapošljavanja, ali rađe provjeravam. Čula sam da se nakon 18. godine briše iz evidencije sve. Koliko sam čitala kažu da potvrdu o nekažnjavanju mogu dobit ako s trenutno ne vodi istraga protiv menei ako nisam bila osuđivana na zatvor ili bilo kakvom novčanom kaznom, a u mom slučaju nisam
  3. Može jedno pitanje? Trebam podići potvrdu o nekažnjavanju, ali sam u mladosti završila na policiji zbog prekasnog izlaska van i otuđila sam jedno stvar koja je poslije vrađena. Samo sam dobila kaznu da posječujem par mjeseci centar. Zanima me mogu li zbog toga dobiti potvrdu o nekažnjavanju. To je bilo prije 4 godine. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija