Jump to content

ja44

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prijavili smo mi njih opčini i gradonačelniku ali nema pomoći od toga. Cijeli grad zna kakvi su i kome god se obratimo nam kažu da ćemo se ih jako teško riješit.
  2. hvala na odgovou ali šta se tiće kučnog reda toga se pridržavamo i to šta ste napisali znamo. Nisu oni neki siromasi zbog toga šta su u opčinskom stanu nego su to takvi ljudi koji se hrane svađama,vikom i samo gledaju kako bi koga prijavil na policiju i to sve za neke gluposti. Moje dijete od 3 godine je u 7 dana prijavila 3puta da je ono razbilo kvaku od vrata i tako svakih par dana nađe neke nove gluposti. Mene samo zanima dali postoji kakva ustaova koja bi te ljude pozvala na neki razgovor, opomenula ih da se konačno smire jer ovo šta oni rade postaje nepodnošljivo za sve nas stanare.
  3. u zgradi imamo jednu obitelj koja zivi u opčinskom stanu. Rade probleme već 25 god, za svaki šum nazivaju policiju ,napadaju djecu, vrijeđaju i nazivaju nas svakakvim pogrdnim imenima ako ne zatvorimo ulazna vrata, oni bi bili ti koji će odredit kad će tko upalit mašinu za rublje,prisluškuju nas pred vratima itd. Konačno smo se odlučili da ih prijavimo i o tome obavjestili policiju,gradonačelnika,komunalnog redara,socijalne radnice ali nitko im ne može ništa. kad ih se opomene 2 dana stanu i onda ponovo. Hodaju gradom i svakakve laži govore o stanarima gdje god stignu(kiosk,trgovine). Zanima me postoji li itko u Hrvatskoj nadležan za takve slučajeve jer ovo svakim danom postaje sve gore i gore . Mi vlasnici svojih stanova smo nihove žrtve a gospoda koja ništa ne plača i živi u opčinskom stanu gazduju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija