Jump to content

Antun Jagić

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovorima , g.Bovu hvala na inf. za nadležnost suda, a g. Stipus pogodili ste srž problema, ako su isti odustali od tužbe, da li isti mogu ponovno pokrenuti ovršni postupak, najgore je u tome što sam sve papire nakon što sam dobio od Općinskog suda Samobor da isti odustaju od tužbe izbrisao email-ove, papire pobacao odnosno njihovo traženje novca za raskid ugovora što im nisam bio dužan platiti ostalo mi samo par fotografija na komp. kao dokaz, a mislim da u ovoj državi je bilo dosta toga ako ti netko ne pruža usluge koje bi trebao mislim da ne treba niti naplačivat.
  2. Ovako prije kakvih 6.mjeseci tele 2 je pokrenuo ovršni postupak protiv mene, nakon mojeg prigovora, isti traže izuzeće općinskog suda u Glini, te prebacuju isti predmet na općinski sud u Samobor, gdje nakon nekog vremena dobivam rješenje od istog suda da su isti odustali od tužbe,. Prije 7 dana dobivam poziv na sud za istu tu ovrhu, mene sad interesira ako su isti odustali jednom od postupka da li ga isti mogu ponovno pokrenuti?
  3. možda sam se krivo izrazio u naslovu, tražimo znači odvjetnika koji će probono radit odnosno sve pokrenuti i sve što dobije na sudu je njegovo , sve samo da više prestane maltretiranje koje traje još od 2009 ili 2010 godine (ne sjećam se više točno)od strane HRT-a.
  4. da 4. presude su pravomoćne, a za ostale nismo niti gledali (sigurno jesu) i kako sam naveo poslao sam istima poštom sa povratnicom iste presude , ali isti i dalje neumorno šalju račune i opomene pred ovrhe, evo neki dan ponovno je došlo rješenje o ovrsi od javnog bilježnika, na koje smo naravno ponovno uložili žalbu te dok u istoj navedemo da tražimo svoje troškove odustanu od ovrhe i suda.Jednostavno dosta nam je više pisanja žalbi na rješenja o ovrsi i odlazaka na sud , a oni su jednostavno neumorni što se tiče računa i ovrha i razbacivanja novaca poreznih obveznika.
  5. Ukratko suprugu mi terete za RTV pristojbu , te je već 6 sudskih presuda dobila u svoju korist, a Hrt iz razloga što im ne želimo potpisati da mogu slobodno u bilo koje doba ući u kuću (obrazac) ne želi je maknuti sa liste pretplatnika iako smo im poslali preslike sudskih presuda iz kojih je vidljivo da ista nije dužna plačati rtv pretplatu (očito HRT ne mora poštovat sud). Ima li tko da bi iste tužio radi maltretiranja itd, nismo ih uspjeli tužiti za KD" krivotvorenje isprave" jer je nastupila zastara i jer smo se nadali da će isti odustati nakon tolikih sudskih sporova koje gube. Na zadnja 2. spora nisu im se odvjetnici niti pojavili već smo došli samo saslušat da je presuda u našu korist, a zadnju ovrhu što su poslali preko javnog bilježnika, nisu niti htjeli ići više na sud .
  6. Antun Jagić

    OPG u mirovini

    Ovako da počnem još 2009 godine dok sam bio u radnom odnosu otvorio sam OPG, prošle godine otišao sam u mirovinu (starosnu policijsku) i nisam tražio do sada nikakve poticaje , do sada me iz mirovinskog nisu ništa pitali, iduće godine mislio sam tražiti poticaj koji bi možda dosegnuo iznos od kakvih 2000-3000 kn, a zarada na OPG- u ne može biti veća od kakvih 12000-15000 kn.Da bih dobio poticaj moram otvoriti žiro račun, koji nisam do sada otvarao , te me interesira da li dobivanjem poticaja gubim ikakva prava što se tiče mirovine zdravstvenog osiguranja i da li imam kakve obveze prema državi odnosno poreznoj upravi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija